2015. március 5., csütörtök

PIXIBOX 2015 Február

Sziasztok!

Második pixi rendelésem, az első a Pure dobozka volt, azt imádtam. Ezért a dobozért viszont nem vagyok oda. Nem érte meg az 5000ft-ot. Sajnos így csalódás ért elsőre. Az előzőkhöz képest, én jobbra számítottam.



 Kinyitás után a Pixi Magazin volt az első amit megláttam


 A doboz nagyon nagyon tetszik.


Kneipp Masszázsolaj Trió Csomag (3X20ml, teljes kiszerelésű termék)
Boldogság masszázs olaj- A vörös mák és kender éterikus olajával jó hangulatot és derültséget kelt. Ylang-Ylang masszázs olaj- Az erotikus Ylang-Ylang fa, az ápoló jojobaolaj és az intenzíven tápláló mandula olaj egyedülálló kompozíciója. Bársonyos Bőr masszázs olaj- Száraz és érzékeny bőrre intenzíven tápláló mandula olajjal, regeneráló argánolajjal és napraforgó olajjal.


 Barry M körömlakk (11ml teljes kiszerelésű) 304 Mint green 332
Londoni kultikus brit márka, mely az 1982-es alapításától kezdve az élénk, vibráló színeiről volt híres. Mára a márka elhivatottsága az, hogy olyan kollekciókat készítsen, melyek vidámak és innovatívak.


 Artdeco szemhéj púder (teljes kiszerelésű termék)
Magasan pigmentált formulájának köszönhetően tartós smink készíthető segítségükkel. Az Artdeco ikonikus mágneses Beauty Box-ába helyezve pedig kedvünkre válogathatjuk a színeket.




 Revlon Professional Nutri Colos Creme 1002- 3in1 direkt színező pakolás
Direkt színező pakolás festett szőke és melírozott haj ápolására kozmetikai összetevőkkel; színerőt, lágyságot és ragyogást adó hajápoló koktél ionos pigmentekkel, AHA gyümölcs savakkal.


 Versace Bright Crystal Absoul női parfüm (1ml)
A Versace Bright Crystal Absoul intenzív, vibráló, érzéki és elbűvölő illat. Fő illat jegyei között megtalálható a gránátalma, a málna és a babarózsa. Abszolút elegáns csomagolása a kristályok luxusát eleveníti meg. Egy ízig-vérig Versace illat


 Eucerin* EVEN BRIGHTER FF30 nappali arckrém (7ml minta)
 Eucerin* EVEN BRIGHTER FF30 nappali arckrém termék klinikai tanulmányok által igazolt módon segít a hiperpigmentációs bőrproblémák csökkentésében, mint a sötét foltok és az egyenetlen bőrtónus. A magas FF30 fényvédő faktornak és UVA-védelemnek köszönhetően segít a további napsugárzás okozta bőrprobléák és a pigmentációs zavarok kiküszöbölésében. Az Eucerin* termékeket keresd a partner patikákban.


Összességében nekem a körömlakk színe tetszik, kifogom próbálni, de egy hasonló színem már van. 
A masszázs olajnak örülök, mert ezt fogom tudni használni. Viszont, hogy ha a Pure dobozban volt ilyen akkor ebbe miért raktak? Egy évtizedre elég lesz nekem ez így :)
A szemhéj púder színei nekem tetszenek, majd kipróbálom egy sminkben milyenek.
A pakolásnak én örültem, mert sötétszőke hajam van. (igen barnásnak tűnik de ez sötét szőke) kíváncsi vagyok mit hoz majd ki a hajamból. 

A parfüm mintának imádom az illatát, bár eredetileg nagyon drága lehet majd spórolok rá és megveszem egyszer. (Fürdés után fújtam a csuklómra és még mindig érzem)

Az Eucerin krémnek is örülök, bár rengeteg krémem van, de majd kipróbálom.

Ha előre tudom, hogy ezek a termékek lesznek benne, nem rendelem meg, pénz kidobásnak érzem erre az 5000ft-ot! Csalódtam életem első PixiBoxában... 

11 megjegyzés:

  1. Én nem rendeltem meg, de örülök neki, mert a Pure-hoz képest ez édeskevés. Nagyon gyenge, 2000 Ft-ot nem fizettem volna a dobozért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon pénzkidobásnak érzem. Főleg, hogy első ilyen dobozom :( Az előzőek olyan jók voltak.

      Törlés
  2. Árban ott volt, még a postával is. A PK csomag esetén kb egy ezres. A körömlakk 1500 körül van, a masszázsolaj is, és a 2 szemhéjpúder is. Szóval ez 4500, + a színező arányosan 1000 Ft, ezen felül eucerin és parfüm minta, gondolom a 2500 Ft-os UBER utalványt is belekalkulálták.
    Szóval a doboz értéke ok, de ebben a nagyságrendben magunk is összeszedtük volna ezeket.
    Volt olyan box, ahol a vételár duplájánál is többet ért a tartalma (pl a decemberi Uriage tusfürdő 3000 Ft-ba kerül máshol). Ez már a 4. boxom,szóval van összehasonlítási alapom, és szerintem nem jó irányba halad ez a dolog. Vagy vissza kéne állni a kevesebb, de nagyobb értékű dobozokra, vagy jobban meg kéne válogatni a termékeket. Pl a színező jó ötlet volt, de az, hogy mindenkinek szőkét adtak ez hatalmas baklövés volt.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Jó igen így megérte az árát, hogy leírtad. Csak tényleg nem erre számítottam a Pure box után. Így csalódás volt nekem ez a csomag.

    VálaszTörlés
  4. A körömlakknak tényleg jó kis színe van, nekem is tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már meg is van szerintem, hogy hogy fogom kombinálni a hasonló lakkommal :)

      Törlés
  5. Én ezt most kihagytam, de nem is bánom. Nekem a masszázsolajok tetszenek csak a dobozból, azt szivesen kipróbáltam volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még nem próbáltam, ha gondolod az egyiket szívesen oda adom neked :) (soha nem használok el ennyit)

      Törlés
    2. De aranyos vagy köszi! Akkor élnék a lehetőséggel :)

      Törlés
  6. Személyesen, vagy postázzam? Megtennéd, hogy írsz egy emailt: benke.barbara1@gmail.com

    VálaszTörlés