2015. március 19., csütörtök

Sokoldalú blogger díjat kaptam

Sziasztok Angyalok!

Olyan dolog történt velem amit sose gondoltam volna, hogy bármikor bekövetkezik az életemben. De eljött, amikor megláttam elkezdett potyogni a könnyem az örömömbe. Sosem gondoltam volna, hogy ezt megélem, nagyon nagyon köszönöm Anett a DÍJ-at :) 

7 random dolgot kell magamról írni. ami nekem picit nehéz, mert azért elég sok minden tudhattok már rólam, de próbálkozok új dolgokat is írni :)

1. Nagyon ritkán sminkelem magam, bár mostanában azért elkezdtem legalább szempilla spirál + tus+ számat kifesteni mert kicsit szebbnek érzem tőle magam. (Nem nem vagyok egoista sőt szerintem szép sem vagyok)


2. Az autó balesetünk óta, ma elsősször indultam úgy el dolgozni, hogy a buszon nem kaptam síró görcsöt. Sajnos nagyon megviselt pedig mi párommal nem sérültünk meg, csak a kocsi, de akkor is összeomlottam, folyamatos rémálmokkal küzdök. Ha este közvetlenül lefekvés előtt iszom meg egy bögre Citrom fű teát akkor kevesebbszer riadok fel


3. Kedvenc virágom az Orchidea. Anyuéknál van 4-5 szép virágom, páromnál 1. Mindegy milyen színű egyszerűen imádom. Készülnek már dekorációk is az Orchideával :)


4. Jövőhét szombaton készül el a 7. tetoválásom, mégpedig a saját logóm lesz felvarrva (a Blog fejlécében is szerepel) Van már 6 tetoválásom amiket imádok (korábbi bejegyzésekben szerepeltek is) Anyu nem 


5. Zárkózott típus vagyok, nagyon kevés embernek beszélek a problémáimról, igazából barátaim sincsenek, mert általában mindenkiben csalódom. Remélem ez hamarosan változni fog, mert nagyon rossz úgy élni, hogy csak 1-2 barátja van az embernek :( Mondjuk a blogon épp ezért, nem csak szépség ápolással kapcsolatos dolgokat osztok meg, hanem lelki és akár betegségekkel kapcsolatos bejegyzést, mert úgy érzem, az én esetem másnak segíthetek akár 1-2 tippel, akár azzal, hogy nincs egyedül a problémájával :)


6. A párommal ma vagyunk együtt 14 hónapja vannak viták de azért jól megvagyunk. Imádok vele feküdni és vele kelni. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy 5 hónap után összeköltöztünk. Jó vannak olyan pillanatok amikor nagyon nem érzem úgy, hogy jó döntés volt, de ezek a kisebb nagyobb viták miatt vannak. Amik általában másnapra már el is simulnak :)


7. Nagyon szeretnék a közeljövőben 1-2 éven belül egy kisbabát illetve legalább menyasszony lenni. Remélem a sors is így akarja majd. Nagyon család centrikus vagyok. Imádom a gyerekeket nagyon nagyon :) Ezzel együtt imádom a babás/kismamás bejegyzéseket is olvasni :)


Díjazottjaim: (nem néztem meg, hogy kaptatok e már díjat)

5 megjegyzés:

  1. Hú, ez a balesetes dolog nagyon meredek, konkrétan életveszélyben voltatok, nem csoda, ha nem megy könnyen a feldolgozás.
    Barátaim nekem sincsenek, költöztem is, munkahelyet is váltottam, nehezített pálya. A szomszédokkal próbáltam társalogni, egyiket csak az érdekelte, amit ő mond, a másik meg egy szurkapiszka alak, inkább elkerülöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon, de mindig van ami pici erőt ad. Ma pl elmegyek teljesen egyedül a csomagomért (remélem túlélem, mert eddig munkahely és lakás volt az utam) Remélem találsz barátot akiben megbízhatsz. Puszi

      Törlés
  2. Nagyon szépen köszönöm itt is! :)
    Az autóbaleset nem lehetett egy kellemes élmény. :/ Nekem baleset nélkül is néha rossz érzés a kocsiban ülni, főleg sötétben... Ezért általában nappal olvasni szoktam, sötétben meg alszok a kocsiban. :)

    VálaszTörlés