2015. március 11., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Kedvenc édesség

Sziasztok!

Ma egy nagyon különleges bejegyzést hoztam nektek, mégpedig életem első VKP bejegyzését. Igen én is beléptem a nagyon nagy számú csapatba. Mintha tudták volna, hogy milyen bejegyzést kell írni nekem elsőre, annyira eltaláltak annyira én vagyok.


Miről is szól a címben már kiderült hát nem másról mint a Kedvenc édességről... Kiló számra tudnám enni a GUMICUKROT annyira függő vagyok, hogy ha van otthon akkor minden nap megtudnék enni 1-1 zacskóval. Elkezdeni könnyű de abbahagyni na nekem az nem megy. Kb két hónapja tart ez a szenvedély nálam (meg is látszik) de egyenlőre nem érzem úgy, hogy le kéne mondanom róla, maximum kevesebbet enni.

Csak én vagyok úgy vele, hogyha szomorú vagyok azért, ha boldog azért, ha unatkozom azért vagy csak úgy de édességbe temetem az örömöm bánatom? Van amikor este éhes vagyok akkor is lusta vagyok valami normál ételt enni eszem helyette gumicukrot. Már gondolkodtam azon is, hogy fel kéne keresni valamilyen Gumicukor gyárat, hogy nem e mehetnék el gyár látogatásra. (Na ennek most utána is nézek, hogy hol van ilyen gyár.) Bár belegondolva, lehet, hogy kórházba kerülnék túladagolás miatt. 

Ami azért aggaszt ebben az őrületemben az az, hogy lassan jön a nyár a fürdőruha szezon és igen csak látszik a hasamon csípőmön, hogy azért nem éppen olyan ételt fogyasztok ami az alaknak jót tesz. De igyekszem azért majd mozogni is, nehogy csak az irodában üljek és ne csináljak semmi mást. Jut eszembe amikor ezt a bejegyzést olvasni fogjátok én valószinüleg pont a vadi új fürdőruhámban áztatom magam a medencébe. Majd utána valamikor egy zacskó gumicukor és Párom társaságában na meg a "lányunkkal" (egy plüss maci őt is lassan bemutatom nektek) pihenünk Bükfürdőn. 

Régebben a csokival voltam ilyen kapcsolatban, napi 1-2 táblát simán lenyomtam, majd volt egy 4 hetes át alakító programom ahol szépen kétnaponta 1-2 étcsokit engethettem meg magamnak. Azóta nagyon kevés csokit eszem, bár abból is jöhet igazából minden féle mert megeszem.

Ti milyen édességet szerettek?
Van valami nagyon nagy függőségetek? 

Köszönöm, hogy elolvastátok az első VKP bejegyzésemet :)

Barbi

4 megjegyzés:

  1. Én a gumicukorból a gumimacikat nem szeretem, azon kívül minden másik fajta jöhet, de az abszolút kedvenc édességem -szerintem pont a határán van a kategóriának- a Snyder's Mézes-mustáros perecdarabkái. Imádom, zacskószámra tudnám zabálni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyat még nem ettem, de mindenképp megkóstolom majd. Annyira imádom a gumicukrokat

      Törlés
  2. Érdekes dolog, én annyira nem vagyok oda a gumicukorért, nagy néha csokit szoktam enni, de ami jöhet minden mennyiségben, az a fagyi, jégkrém!

    VálaszTörlés