2018. október 24., szerda

Bepanthen popsikenőcs teszt kezdete

100 édesanyával együtt lehetőségünk nyílt  kipróbálni a Bepanthen Baby popsikenőcs új kiszereléső pattintós kupakkal ellátott termékét.Ahol az volt a feltétel, hogy legyen egy fél évnél kisebb babád aki már megszületett mivel a tesztelés rögtön indul és egy hónapig fog tartani.




Nekünk pont jókor jött ez a csomag ugyanis pénteken Viki is elkapta ezt a kedves vírust és hát elég szép piros a feneke így különösen jól tudjuk tesztelni mit is alkot a popsijával.

Sokan mondják, hogy nem tesztelnék a gyermekük bőrén az ilyen termékeket viszont én úgy vagyok vele, hogy ha olyan terméket kapok/ veszünk ami akár jót is tehet akkor miért ne? Nyilván vannak olyan márkák amikre nem jelentkeznék vagy nem is venném meg mert olyan összetevőt tartalmaz, de a márkának használjuk jelenleg a testápolóját is mert elég száraz Viki bőre.

A csomagban érkezett egy cuki kisteknős is amit Viki első perctől kezdve vigyorogva figyelte így ez is egy jó pont, hogy nem csak a terméket kapjuk hanem egy kis játékot is.

Egy hónap és érkezik a tesztünk, hogy mit is tud ez az új kiszerelésű termék. Addig is kövessetek instagramon hisz oda fogok posztolni 1-2 képet storyt is a tesztelés alatt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése