2018. december 6., csütörtök

2018 DM kedvencek Doboza

Az előző doboz után nagyon izgatott voltam, hogy ismét meg tudjam vásárolni a DM kedvencek dobozát ebben az évben az utolsót ami egy különleges karácsonyi kiadás. A márkákat lehetett tudni, hogy mik lesznek, viszont azt nem, hogy mik lesznek benne pontosan. Szeretem az ilyen dobozokat mert sok olyan terméket megismerhetek amit magamtól biztosan nem vennék meg. Így lettek kedvenceim is az előző dobozból.




Love Beauty & Planet vegán sampon és tusfürdő

1799+ 1699Ft Ismét egy új márka amit még nem ismertem, így különösen örülök, hogy belekerült a dobozba mert ezzel lehet, hogy egy új kedvencet ismerhetek meg és ennek is a függője leszek. (az előző dobozból is a tusfürdő tuti beszerzős lesz) Az illatuk nagyon finom, a tusfürdő kiszerelése nagyon jó szeretem az ilyen pumpás tégelyeket. A samponnak is tetszik a doboza. Ami különlegesen jó, hogy Vegán.

"Hidratáló vegán tusfürdő száraz bőrre. Amazóniai murumuru vajat és kézzel szedett bulgáriai rózsa kivonatot tartalmaz. Segít megtartani a bőr nedvességtartalmát, hogy puha és sima legyen, illata pedig természetes frissességet áraszt.


A kókuszvizet tartalmazó mimóza virág illatú Love Beauty and Planet volume and bounty samponja vékony szálú hajra lett kifejlesztve. Gyengéden tisztít, és eltávolítja a szennyeződéseket a hajszálakról, hogy bámulatosan rugalmasak legyenek"

1599Ft Szeretem a termékeiket a micellás vizüket még nem próbáltam, viszont nagyon érdekel, hogy mit is tud így biztosan kifogom próbálni mert elég jó a leírása az amit ígér.  Egyre nagyobb a nyomás, hogy sminkelnem kell :) 

"A MicellAIR® komplexet és a fekete tea kivonatot tartalmazó összetételnek köszönhetően ez a micellás víz a tartós sminkkel és szempillaspirállal is boldogul. Nincs szükség percekig tartó dörzsölésre. Elegendő pár gyengéd törlés és néhány másodperc alatt a sminked eltűnik. A gyönyörű és tökéletesen megtisztított bőrért: NIVEA Expert Micellás Víz - A MicellAIR® komplex és a fekete tea kivonat segít eltávolítani a tartós sminket is. - Sminkeltávolítás dörzsölés és erőkifejtés nélkül. - Nem hagy a bőrön zsíros filmréteget."
Na igen ő az abszolút kedvencem a csomagból, hogy miért? Hát mert elég ..... állapotban van a hajam a szülés óta így tényleg ráfér valami + vitamin. Ezt a dobozt biztosan elkezdem a napokban így készüljetek ezzel kapcsolatban hamarosan egy beszámolóval jövök. 


"A hajnövekedés központja a hajhagyma, hiszen itt képződnek a haj sejtjei. A HairClinic kapszulák a hajhagymákon keresztül látják el a hajat a szükséges tápanyagokkal. Biotin:A biotin a természetes hajnövekedési folyamat egyik fő komponense. Hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához. Aminosavak:A hajszálak főként keratin nevű fehérjemolekulákból épülnek fel, ezek építőelemei az aminosavak (pl. a cisztin és a metionin). A metionin ún. esszenciális aminosav, amelyet az emberi szervezet nem vagy nem elegendő mennyiségben képes előállítani, ezért elsősorban táplálkozás útján tudjuk bevinni. Cink:A cink hozzájárul a haj egészségének megőrzéséhez. B₅-vitamin:A B₅-vitamin (más néven pantoténsav) részt vesz a sejtek normál energiatermelő anyagcsere-folyamataiban.+ Búzacsíraolaj és aranyköles-kivonat"
Trend It Up rúzs és szemhéjpúder (699ft + 799Ft)


Itt is van a sminktermék rögtön kettő is, egy rúzs és egy szemhéjpúder. A szín a 270-es. Még nem tudom, hogy mennyire fog nekem jól állni de majd megtudjuk.


"Érzéki ajakrúzs briliáns színekben. A High Shine rúzs magasfényű, erősen pigmentált és éles kontúr jellemzi. Textúráját avokádóolaj és hialuronsav-golyócskák teszik rendkívül simává, melynek köszönhetően a rúzs tökéletesen rásimul az ajkakra, intenzív színhatású fedést biztosítva. Kellemes, enyhe vanília- kókusz-karamell íze teszi igazán teljessé az ajakrúzst. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják. "

A selymes trend IT UP szemhéjpúder primer 110-es árnyalata, ragyogó, színintenzív végeredményt varázsol a szemhéjakra - a mattól, egészen a csillámlóig. A N°1 Eye Shadow szemhéjpúder könnyedén felvihető és satírozható, így sokféleképpen alkalmazható. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják. Vegán.  

Ez a szín nagyon tetszik, kellemes barna, kíváncsi vagyok felvéve milyen lesz.
Borotva az mindig kell, ilyen 5 pengéset még nem is próbáltam. Egyébként egy korábbi kedvences dobozban szerintem pont a férfi párja volt. Hamarosan elfogy amit használok így be fogom vetni ezt is. Hisz a szőr is a nőkhöz tartozik nem?

Ismét egy csodaszép ékszer egy karkötő, nekem nagyon tetszik annyira egyszerű letisztult és tökéletes. Biztosan a karácsonyi kiegészitőim között.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése