2018. december 18., kedd

TESZT| Alverde Habfürdő #eins zwei chai Chai Latte-illattal, 25 ml

 Aki követ az tudja, hogy az én időm az kb kimerül a habfürdőzésben. Ilyenkor csak magam vagyok és relaxálok igyekszem kizárni mindent és feltöltődni. Mindig keresem a tökéletes társam ebben az időtöltésben. Hogy ez az Alverde Chai latte habfürdő az igazi e azt ha tovább olvassátok akkor kiderül.


Egyre többet nyúlok a naturkozmetikumok felé ami számomra meglepő hisz ezt nem tudatosan teszem. De ez a habfürdő is ide tartozik, a leírtak alapján elég sok mindent ígér:
gyengéden tisztít, 
hosszan megmarad a hab
életre kelti az érzékeket
ápolt bőrérzetet kelt.

Kis 25ml-es kiszerelésben kapható 199ft-ért ami 1 fürdésre elegendő, bár én lehet ki fogom próbálni úgy is, hogy csak a felét teszem a fürdővízbe. Az illata ha kibontjuk a tasakot akkor megcsap egy különleges illat pontosítva a Chai Latte illata a fahéj kiemelkedik. Ami egészen addig tart amíg a vízbe nem kerül bele, mert onnantól veszít az illatából és csak egy nagyon enyhe illata marad amit sajnálok, mert így a fürdőzés közben amit 15-20percnek ír nem érezhetem azt az ellazító illatot.

Hosszan megmarad a hab amit ígér is és tényleg nagyon intenzív tele lesz a kád a habbal. Amit imádok mert szuper a habokban pihenni.Úgyhogy ez egy nagyon pozitív dolog. 

Életre kelti az érzékeket, hát annyira azért nem mivel az illatát elveszíti, de a habok tényleg kikapcsolják az embert. 

Egy habfürdőtől nem várok sokat az ápolt bőrért, mivel neki nem ez a dolga, ha egy pluszt ad az már jó. viszont nem vettem észre azt, hogy ápoltabb lenne a bőröm. 

Összességében megvagyok elégedve a habfürdővel, hisz nagyon sok hab lesz a kádban, viszont az egyéb plusz amit ígér azt nem teljesíti.  De úgy érzem fogok még vásárolni ebből a termékből, mert a habokban elmerülés élvezetét engedi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése