2018. december 5., szerda

TESZT|Bepanthen Baby popsikenőcs



100 édesanyával együtt lehetőségünk volt kipróbálni a Bepanthen Baby popsikenőcs új kiszereléső pattintós kupakkal ellátott termékét. A teszteléshez egy ilyen cuki teknőst is kaptunk ajándékba amit Viki első perctől kezdve csodálattal gyömöszöl és nézi.

A tesztelés végén egy kérdőívet kellett kitölteni amit a kenőcs készítői kapnak meg, így legalább biztosak lehetünk benne, hogy a jövőben a gyermekeink tényleg olyan terméket használhatnak amit nem állatokon hanem kisbabákon lettek tesztelve.



Kicsivel több mint egy hónap telt el azóta, hogy megérkezett a popsikenőcs és mi aktívan használtuk, időnként Rolinak is ezzel kentem a fenekét. Pont jókor érkezett ugyanis pont akkor voltunk benne a kedves Hányós-hasmenéses vírusba így bármilyen gyorsan is cseréltem a pelusát Vikinek sajnos kicsit piros lett a feneke.

De lássuk, hogy szuperált a termék a kérdőív alapján haladunk a teszt megírásában.

Mi egész hónapban, minden pelenkázásnál használtuk a kenőcsöt így úgy gondolom teljesen átfogó és korrekt véleményt tudok írni róla.

A tesztelés egyik legfontosabb kérdése az új kiszerelés vagyis az új kupak véleményezése illetve tesztelése volt. Szerintem nagyon jó megoldás, igaz a terméket amikor már alig van benne nehezebb kinyomni viszont így nem kell fél kézzel fogni a gyereket fél kézzel letekerni letenni valahová (majd kitalálni, hogy hová is tette a gyermek) és krémes kézzel vissza tekerni. Csak egyszerűen felpattintjuk nyomunk egy keveset visszapattintjuk és már kenhetjük is keresgélés nélkül. Amit még szeretnék itt kiemelni az, hogy utazáshoz is nagyon jó ez a megoldás. Nagyon sokáig a Sudocremes mini kiszerelésbe tettem át a popsikrémünket viszont az utóbbi időben folyamatosan lejött a teteje vagy beleragadt valami vagy pedig kijött a táskába. Így ezt visszük magunkkal a pelenkázótáskában is mert kifolyás mentes biztos zárást biztosít.

Fentebb említettem piros lett Viki feneke illetve Rolandnak ha fogzik akkor tele van az oldala pelenkakiütéssel. Úgyhogy tényleg ideális tesztelési alanyok voltunk. Nem tudok maximális pontot adni rá, hisz Rolinak a durva pirosságát nem hozta helyre. Viszont Vikinek nagyon bevált neki nagyon szépen helyrehozta a fenekét, illetve Rolandnak is egy egy átlagos napon nagyon szépen helyrehozta.

A kenőcs állaga hát ha megfelelő mennyiséget teszel fel vagyis nem túl sokat akkor krémes sűrű textúrája van egy kis vizes beütéssel. Egy filmréteget képez a babapopsiján ami akár a széklet letörlését is nagyon megkönnyíti. (ha ezt tudom a magzatszuroknál is nagyon nagy segítségemre lett volna) Ha túl sokat teszünk rá akkor viszont nem tetszik. De 1-2 nap alatt profin kilehet tapasztalni mennyi is nekünk az ideális mennyiség.

Praktikusság szempontjából letudnám cserélni a jelenlegi krémünket, viszont azt is szeretem nagyon. Bár a kiszerelése nem túl körömbarát. Köszönöm, hogy részese lehettem
Nagyon örülök, hogy bekerültem a tesztelői csapatba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése