2018. december 3., hétfő

TESZT| Frosch baby mosogatószer

Úgy gondoltam, hogy megmutatnám azt a terméket amit már két éve használunk nap mint nap. Mégpedig egy mosogatószer amit nem a felnőttek edényeihez hanem a gyermekeink által használatos dolgaink elmosogatására szolgál.   

Kezdetek óta a Frosch mosogatószerét használjuk ami kifejezetten Baby verzió. De mielőtt belemegyünk a tesztelésbe véleménykifejtésbe nézzünk utána a márkának. Már 30 éve képviselteti magát a piaconez a német márka. A profiljuk környezetbarát háztartási tisztító-, és mosási termékek. Nagyon ügyelnek a környezetvédelemre és a természetes bőrápolásra is. A termékeik természetes növényi anyagokból készülnek. Nem tesztelnek állatokon a csomagolás 100%-ban újrahasznosított PET-palackból készülnek. Kizárólag növényi eredetű, vegán alapanyagokat használnak.


Csomagolás: 
Mint ahogy fentebb említettem újrahasznosított palackból készül ennek ellenére elég masszív nem lehet könnyen összenyomni igazán minőségi darab. 

Ami a legjobb, hogy nem csak az edényeket cumisüvegeket lehet elmosni hanem a cumikat játékokat rágókát is eltudjuk mosni vele. 

Nem tartalmaz illatanyagot, színezéket ezért nem csak kisbabák de allergiában szenvedők is használhatják. Jól habzik éppen ezért kevés is elég belőle, könnyen tisztít nagyon könnyű lemosni teljesen lemosható a felületről. 

A cumikat időnként mikor nem akarom sterilizálni ezzel mosom el (Vikiét is illetve Roliét is) A cumisüvegeket is amiből maradéktalanul kiszedi a tápszermaradványokat is. Roland evés után a táljait is ezzel mosom a zsíros dolgokat is szépen elmossa.



Ha egy terméket választhatnék ami nélkül nem tudnék a konyhában meglenni és a gyerekek egészségét szolgálja az biztosan ez a mosogatószer lenne.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése