2014. augusztus 29., péntek

Essence pure skin tonik és púder

Sziasztok!

Mint észrevehettétek a blog egy nagy arculatváltáson ment át! Nekem tényleg nagyon tetszett a szürke-narancssárga kombináció de úgy éreztem ezzel a külsővel sokkal jobban én vagyok. Remélem nektek is tetszik ez az új külső.

Ma ismét egy termék tesztel jövök nektek, szerintem elég ideje használom ahhoz az Essence pure skin tonikot, hogy elfogadható véleményt alkossak róla! Ami sajnos nem 100% :(


Amit ígér:

"hatékony pattanástalanító tonik púderrel gazdagítva ideális az arctisztító rituálédhoz. hatékony a pattanások és miteszerekkel szemben, javítja a bőröd szerkezetét és hosszantartó matt hatást biztosít a púder összetevőnek köszönhetően. egyszerűen rázd fel és vidd fel a bőrödre - a tökéletesen tiszta és matt hatásért! hatása bőrgyógyászatilag tesztelt"

Összetevők:

AQUA (WATER), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ALCOHOL DENAT., ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SALICYLIC ACID, ALLANTOIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, STEARALKONIUM HECTORITE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE).

És akkor jöjjön az értékelés:

Csomagolás: Sima egyszerű műanyag flakon a kupakja jól záródik
5/5

Rettenetesen habzik, ami engem igazából nem zavar az illata is kellemes

5/5

Pozitívum:

nagyon  szépen mattit, szépen tisztít igazából ha nem ígérne + dolgokat teljesen meglennék elégedve vele, bár pattanásaim ugyan úgy vannak mellette, jó hormonnal bombázom magam így ez természetes, de el sem tüntette.  Ezt leszámítva teszi a dolgát ami a tisztítás.

Negatívum:

A T zónámban zsíros a bőröm ami ugye azt jelenti hogy vegyes bőröm van, igen ám de amióta ezt a terméket használom a T zóna homloki részénél egy hatalmas foltban kivan száradva a bőröm. Olyannyira hogy tapintásra lehet érezni, látványban ha nem használok semmit az arcomon nem feltünű

A pozitívumot és a negatívumot összevetve nem tudok neki maximális pontot adni mert nem érdemelné meg

3/5

Ár/ érték aránya: 3/5

Összesen: 16/20

Mi a véleményetek róla?
Nektek okozott ilyen problémát?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése