2015. november 17., kedd

DIY| Hawaii rózsás ékszerszett akár karácsonyra is





 Sziasztok! Ma az egyik kedvenc Gyöngyvásáros termékkel hozok egy teljes szettet, mégpedig a Hawaii rózsával. Amihez nem kell más, csak gumisdamil és gyöngy (itt és itt) és minimum egy óra szabadidő, ha ennyivel rendelkeztek és elnyerte a tetszéseteket, akkor bátran csináljátok meg. Nézzük, hogy pontosan mik ezek és, hogy készültek. 
 




Az első talán a legnehezebb és legidőigényesebb mégpedig a nyaklánc. Elsőként a rózsákra teszünk, 1-1 szerelőpálcát az egyikre kötünk, egy jó hosszú gumis damilt majd elkezdjük fűzni a gyöngyöket, én két színt használtam felváltva az egyik fehér a másik halvány rózsaszín, mint a rózsák. Ha elértük a kellő hosszúságot, akkor rákötjük a másik kis hurokra, ami a szerelőpálcán van. Majd ismételjük ugyan ezt a másikon, az egyik mindenképp legyen rövidebb, mint a másik. Ha külön is szeretnétek őket hordani, akkor hagyhatjátok így is, de ha csak egyben, mint én akkor két helyen rögzíthetitek szintén gumis damillal összekötve két gyöngy között. 





A második, amit elkészítettem az egy karkötő neki a leírását nem írnám le, mert már elkészítettem ITT megnézhetitek.





A harmadik egy gyűrű, amit már egyszer szintén elkészítettem, csak más színben így azt sem írom le külön. Itt megnézhetitek.





A negyedik termék egy hajcsat, amihez csak egy hajcsat alapra és egy rózsára illetve ragasztó pisztolyra van szükségünk. Nincs sok dolgunk vele, a rózsát ráragasztjuk az alapra és már hordhatjuk is.





Az ötödig egy fülbevaló, ami kb. 5 perces művelet. A szerelőpálcát rögzítjük, a rózsán egy kis hurokkal majd mielőtt összezárnánk, a fülbevaló alapunkat beletesszük és már kész is.
 



Nekem nagyon tetszik ez a szett, főleg, hogy oda vagyok ezért a rózsáért. Szerintem karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet.
 

2 megjegyzés:

  1. A fülbevaló és a csat tetszik legjobban. Nagyon nem vagyok ékszeres, ma sikerült a gyűrűimet is otthon hagyni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fülbevaló nekem is nagy kedvencem :) Most én is a jeggyűrűmet hordom csak leginkább, 1-2 fülbevaló vagy nyaklánc ami néha jön velem. De sokszor még ahhoz sincs hangulatom.

      Törlés