2015. november 25., szerda

SZEMÉLYES| Pink Panda 2 rendelés



Sziasztok! Ma a Pink Pandáról rendelt két csomagomat mutatom meg nektek egyszerre. Ugyanis ez a két csomag volt az első és az utolsó rendelésem a webáruházból De nem a termékek miatt, mert azzal nagyon meg vagyok elégedve. De erről majd később lássuk mit is rendeltem két külön csomagban. 
 

Az első csomagban egy ecsetkészletet rendeltem, mégpedig a BH Cosmetics 12 db-os ecsetkészletét.  Aminek a tartalma:

A 12 db-os ecsetkészlet tartalma:

- púder ecset
- pirosító ecset
- legyező ecset
- szempilla és szemöldök kefe
- spirál kefe
- tusecset
- vékony tusecset
- ferde tusecset
- füstösítő ecset
- szemhéjárnyaló ecset
- kis szemhéjárnyaló ecset
- lapos szemhéjárnyaló ecset


Erről majd külön írok bejegyzést!
A második csomagban sokkal több mindent rendeltem.

Makeup Revolution Iconic kontúr paletta – Rave árnyalatban, amiről rengeteg jót olvastam, így nagyon kíváncsi leszek, hogy fog szuperálni.

Everyday Minerals Finishing púder - Sunlight Finishing Dust púder minta, sosem volt még ilyen púderem ezért nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy fog teljesíteni.

Egy KONAD körömmatricát, amit, majd ha lesz hangulatom pepecselni a körmömmel, akkor mindenképp ki fogom próbálni.

ÉS két arcmaszkot, ha már vettem arcmaszkot, akkor vettem végre hozzá egy régóta kívánságlistás maszkecsetet! Ha maszkot használok, annyira utálom, hogy a kezem is tiszta olyan lesz, kíváncsi vagyok, hogy fog szuperálni. Ez és az előző rendelésemhez is kaptam 1-1 ajándékot most egy szájfényt előtte pedig egy rúzst.

Viszont, én úgy érzem, nem fogok innen többet rendelni, ugyanis ez a második rendelésem, amit meg kellett reklamálnom, mert nemhogy másnap nem jött (ha 12 óráig rendelsz, másnap visszük a csomagot) de még harmadnap sem. Nem kevés a postaköltség így ezt inkább el fogom költeni másra, máshol.

7 megjegyzés:

  1. Szerintem kár egy webáruházat a szállítási idő miatt leírni...erről nem biztos, hogy ők tehetnek, lehet a kiszállító hibája. A termékeket egyben, sérülésmentesen megkaptad, ennek örülj, ne a három nap miatt bosszankodj :-) Az első iherb rendelésem több, mint egy hónap alatt érkezett meg, ott is sok a szállítás díja, mégsem az volt az utolsó rendelésem :-)

    VálaszTörlés
  2. A szállító cégnek sem adták át, tehát amit hirdetnek a már másnap megkapod így nem érvényes, amikor átadták a cégnek másnap tényleg megkaptam. A termékek tényleg nagyon jók, de nem szeretem, ha nem azt kapom amit várok, vagyis felhívják rá a figyelmem, hogy ezt fogom kapni, de mégsem. Aztán lehet majd lesz olyan dolog amit csak ott tudok beszerezni akkor rendelni fogok tőlük.

    VálaszTörlés
  3. A Pink Pandával nekem csak rossz tapasztalatom van -legalábbis szállítási időben. Emlékszem, barátnőmmel június végén rendeltünk egy csomagot. Leadtuk 12 előtt, vártuk másnapra a csodát -elmaradt. Megint eltelik egy nap, elmarad. A 3. nap már kezdett bosszantani, de bnő mondta, hogy várjunk még. 4. napra elegem lett, mondtam neki, hogy ha ő nem beszél velük (az ő címére rendelte), akkor majd én fogok. Felhívta a szállító céget, ott persze nem tudtak semmit a csomagról. Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy rögtön a rendelés utáni első nap már kapta a bnő az üzenetet, hogy juj de jó, átadták a futárnak a csomagot. Nos, egy hét után semmi, írtunk a Pink Pandának, ahol elvileg Eszti -akit én nagyon nem kedvelek- válaszolt nekünk, hogy hú de sajnálja stb stb... Aztán teltek-múltak a napok, csomag még mindig sehol. Végül, 3 és fél hétre!!! rá érkezett meg. Én nagyon kiakadtam, igazából nem is érdekel, kinek a hibája. Bár a futár cégről én csak rosszat olvastam, nem is értem, miért létezik még.

    Szerintem azért nem lehet összehasonlítani a PP-t egy iHerb-bel, mert az a világ másik feléről, Amerikából jön, míg a PP a szomszédból, Szlovéniából. Szóval ég és föld a távolság.

    Az ecsetkészletre kíváncsi vagyok, ránézésre jónak tűnik :

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már próbáltam az ecsetet de még nem annyiszor, annyira, hogy tudnék írni egy szép kerek bejegyzést róla. De igyekszem írni. Nekem is jött, hogy sajnálja kaptam + terméket, de akkor is ha pl ajándékba szántam volna és a másnapra kihozzák miatt rendeltem volna akkor tök ciki...

      Törlés
  4. Nem szeretek én sem várni a csomagra, ha írják, hogy 3 hét, akkor nem ugrálok, de ha 2 napot írnak, akkor tartsák már be. De legalább a termékek jók, ha már az ügyfélkezelés nem profi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez a problémám, de nagyon megszerettem a termékeiket.

      Törlés
    2. Amúgy írja a weboldal, hogy már rég nem avval a céggel vannak leszerződve. Gondolom a sok reki miatt, hogy nem sikerült betartani a szállítási időt. Már az van írva, hogy ha dél után rendelsz akkor 1 plusz 2, 3 nap.
      Amúgy én elég sok cégtől rendelek minden hónapban.. És nagyjából kuriózum, ha időben ideér. Egy másik budapesti cég írta, hogy 2 nap. :D Lett belőle 1,5 hét(+hétvége), plusz 1 használat után elromlott a gép, hitegettek hogy küldik az alkatrészt és azóta is küldik.. CSICSKA a magyar online kereskedelem.. Evvel tudni kell együtt élni.

      Törlés