2015. november 26., csütörtök

TESZT|Makeup Revolution szemhéjpúder paletta - Romantic Smoked





Sziasztok! Ma egy Dupe palettát hoztam nektek tesztelésre, ami már lassan egy éve várja, hogy írjak róla a másik ugyan ilyen palettámmal együtt, de arról majd később ez a Revolution paletta a Romantic Smoked névre hallgat, igen nagyon szép „romantikus” sminkeket lehet vele csinálni, de hogy mi a véleményem? A bejegyzésben elárulom.


 

A palettát még ajándékba kaptam vőlegényemtől akkor még a párom volt, na de nem is ez a lényeg, úgy örültem, mint majom a farkának, mert régóta szemeztem egy márkásabb palettával.

Nézzük a csomagolást/ külsejét: Műanyag csomagolásban van a termék, ami nem a gagyi fajta, mert egy utazást is simán kibír, nem nyílik könnyen, de azért nem kell szenvedni a kinyitással. A paletta teteje átlátszó, így már kívülről látjuk, milyen színeket rejt a paletta. Egy kétvégű szivacsos aplikátor van benne, amit én nem használtam, valahogy nem szeretem ezeket a kis aplikátorokat. 

Nézzük, mi van benne: 12 színt tartalmaz a paletta ebből 6 matt és 6 fényes. A két legszélső az kiemelésre tökéletes. A többivel nagyon szép füstös szemsminket lehet csinálni. A matt színek sokkal halványabbak, mint a fényesek.


A swatchokat (ezt a szót sem használtam még épp itt volt az ideje) alappal és alap nélkül is láthatjátok:


Sorban haladok számozással, mert nem kaptak nevet az egyes színek: 
Az első hat, amit láthattok azok a csillámos színek.

Már említettem, hogy az első szín egy kiemelő szín, sajnos nem nagyon pigmentált, így olyan helyre érdemes tenni, ahol nem baj, ha kicsit jobban csillog (én a szemhéjam közepére szoktam belőle csenni) egy gyöngyházas színre tudnám leginkább beazonosítani. A második szín egy szép világos barna. A harmadik egy nude-rózsa árnyalat, a negyedik egy piszkos szürkés barnás szín, amit az alsó szempillatőbe nem igazán ajánlok, mert szép karikás szemet lehet vele elérni. 
Az ötödik szín szintén nude szín, picit a lila is megjelenik benne. A fényesek közül a legsötétebb szín a hatodik szín ugyanis ez egy barnás-bordós árnyalat, ami sajnos nem annyira pigmentált, de építhető, mint mindegyik fényes szín. 
  
Ha a paletta fényes színeivel dolgozunk, akkor egy csillámos fényes sminket kapunk, amit szépen tudunk füstösíteni. Ha csak ezt használom, akkor a harmadik színt szoktam felvinni a külső v-be a negyedik vagy az ötödik színt majd a hatodik színnel mélyítek. Ha nem elég a csillogásból, akkor az első színt a pupilla fölé szoktam felvinni picit. 





2 megjegyzés:

  1. Jók ezek a színek, a barna szememhez pont menne ez a paletta. Már jó régen alkottam szemhéjpúderrel sminket, a ceruzás sminket részesítem előnyben reggel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon szépek ezek a színek. Hamarosan jön majd a másik palettámról is teszt. Viszont akarok karácson előtt pár "karácsonyi" "szilveszteri" sminket készíteni és fogom használni ezt a palettát is biztosan :)

      Törlés