2014. szeptember 8., hétfő

Essence CC Krém

Sziasztok!

A mai bejegyzésnek az a különlegessége, hogy otthon előkészítettem azt amiről írni akarok, képekkel mindennel együtt. Csak hát az adatkábel maradt otthon. Mivel kellett valami bejegyzést írnom. ezért választottam ezt. Mégpedig az Essence CC krém tesztjét.



Amit ígér: 
a jövő multifunkcionális textúrák, hogy idézi fel hibátlan eredmények azonnal, és kényeztetik a bőrt. mint a neve is mutatja, az all-in-one CC krém tiszta és pontos kiterjed szabálytalanságokat a bőr, foltok és bőrpír, valamint biztosítja a sima és puha bőrért. a képlet a tágas és világos, mégis kínál magas lefedettséget. egy SPF 30, ez az alapja a friss arcszín a tavasz.

Összetevők: AQUA (VÍZ), DIMETHICONE, izododekán, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, TITÁN-DIOXID (NANO), GLICERIN, dipropilénglikol, ETILHEXIL cinnamátot, szorbitán-izosztearát, hidrogénezett tetradecenil / METHYLPENTADECENE, C15-19 alkán, DIMETHICONE / VINYL dimetikon térhálós polimer, SZORBIT, cetil-PEG / PPG-10/1 DIMETHICONE-, butil-METHOXYDIBENZOYLMETHANE-, dietil hidroxibenzol hexil-benzoát, nátrium-klorid, szilícium-dioxid, ROSA Gallica virág víz, Prunus amygdalus DULCIS (mandula) olaj, Prunus amygdalus DULCIS (mandula) fehérje, Buddleja davidii kivonat, mannit, METHICONE, MICA, ALUMINA, TALC, pentaeritrit TETRA-DI-T-BUTIL hidroxi-hidrocinnamát, citromsav, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, fenoxi-etanol, a CI 77491, CI 77492, CI 77499 (OXIDOK VAS), a CI 77891 (titán-dioxid).




Én a világosabb szint választottam ami remekül passzol a bőrőmhöz. Nagyon kevés kell belőle ahhoz, hogy szépen fedjen. Nincs maszk hatás, egy könnyed színezett krém. Nagyon szeretem.
Tartósságát tekintve is nálam 5/5 jó a 36fokot nem szereti, de azt milyen termék az ami nem mozdul el a helyéről?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése