2015. január 12., hétfő

TESZT| Lovely nude make up kit

Sziasztok!
Nagyon régóta tartozom nektek jó sok tesztel, ezt a sort el is kezdeném a legkedveltebb palettámmal, ha sminkelek az esetek 99%-ban hozzá nyúlok. Bár most mindenki jöhet azzal, hogy mi ujjat tudnék mondani arról a palettáról amit már több ezren teszteltek, megmutatták a blogjukon. De úgy érzem meg kell mutatnom, hogy miért, azért mert rejtett szemhéjam van és így imádom ezt a palettát. Na de kezdjük is a tesztet

 




12 színt kapunk 1000ft körüli áron, ami ár érték arányban már 5/5ös értékelést kell, hogy kapjon, de drogériás biztos nem tartós, nem pigmentált, porzik stb. stb.



Felül alap nélkül, alul alappal. Sminkben ennél sokkal erősebb (hozok majd sminkes képet)

Tartóssága úgy, hogy könnyen zsírosodik a bőröm + mélyen ülő a szemhéjam kibírja a 6-8 órát, talán egy icipici igazítás kell. Leginkább Kollégám augusztusi esküvőjén lett tesztelve amikor délután 2kor került fel, majd jó kis 35 fok volt, utána este 11ig nem értünk haza akkor már a szem ráncba kicsit megült, de semmi elkenődés semmi probléma nem volt. Tehát nálam mindent összevetve 10/10 a kis paletta.

Ez itt a hirdetés helye:

Blog facebook oldala: https://www.facebook.com/barbisminkesszepseg
Instagram: http://instagram.com/barbimakeupesbeauty/

2 megjegyzés:

  1. Barbi, egyet kell értenem az előttem szólóval, azt tanácsolom, írd meg word-ben a bejegyzéseidet és csinálj helyesírás ellenőrzést, mert sajnos ebben a posztban kimondottan zavaró 1-2 hiba.
    És a képek minőségén is kicsit változtatnod kellene, mert így pont az az információ vész el, amiért rákattint az ember.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átnézetem itt a helyesírás ellenőrzővel, de úgy látszik kevés. Akkor marad a word és úgy beillesztve. (az utóbbi bejegyzéseket már úgy csinálom.)

      Törlés