2015. február 6., péntek

PURE by PIXIBOX az első


Sziasztok!
 
Életem első ilyen bejegyzése és ezzel együtt az első PIXIBOX-a soha nem vásároltam még ilyet, de mivel elkezdett nagyon érdekelni a natúr termékek világa, így megrendeltem. 3 normál méretű és 3 mini kiszerelésű terméket tartalmaz és ami a legjobb benne,  mindben csupa természetes összetevő van.



 A dobozt kinyitva egy letisztult fehér levél mintás csomag fogad minket. A doboz tetején pedig egy fehér lap, amin rajta van a csomag neve.


Nekem nagyon tetszik ez a minta

 Miután kihajtottuk a papírt egy leírást találunk, amiben le van írva minden termék és, hogy mire jó. Én e szerint fogok végig menni most a bemutatáson, mert így sokkal könnyebb lesz.
 Szalmán fekszenek a termékek, így ránézve hiányzik egy termék, az a szalmába volt beágyazva, de a képeket rögtön a kinyitás után fényképeztem.

 Calena Friss Naturkozmetikumok- Bio kézkrém
50ml, teljes kiszerelésű termék. 


"A Calena kézkrémek mindig frissen, kézzel készülnek, nagy gondossággal, odafigyeléssel és szeretettel. Az értékes, 95%-ban bio növényi összetevőkből álló elixírek  eredeti növény minden tulajdonságát és sejtfrissítő kúraként hatnak a bőrre."

 Yamuna-She vajas testvaj 
50 ml-utazó méretű termék

"Túlságosan száraz és érzékeny a bőröd, netán gyulladásra hajlamos, vagy  fényérzékeny? Tökéletes testápolót szeretnél? Akkor használd bátran a shea vajas Yamuna testvajat! Az afrikai shea fa terméséből nyert "csodaszer" valódi szépítő gyógyír a számodra! Ekcémás és pszoriázisos problémák esetén is rendívül hatékonyan támogatja a szervezet öngyógyító képességét, hogy visszanyerd természetes szépségedet. Kellemes üde illata lehetővé teszi, hogy férfiak és nők egyaránt használják." 

Lavera-Basis Sensitive All Round Cream, mindentudó krém
25 ml-utazó méret
 
"Általános használatra, érzékeny bőrre is a család minden tagja számára bio shevajjal, bio mandulával. Intenzíven ápolja, védi és táplálja különsen  száraz bőrt. Kellemes, lágy érzést ad. A mandulaolaj táplálja, a sheavaj  lággyá, selymessé teszi a bőrt, enyhe UV védelmet biztosít. Minden bőrtípusra. Német NaTure minősítéssel. Mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz."


Berber Beauty- Anticellulitisz masszázs és fürdőolaj 
10 ml-minta

"Bázis olajkompozíciónk hatékony segítség a cellutiszre! Összetevői-a sárgabarackmag-, szőlőmag-, mandulaolaj, a mandarin és bergamott illóolajok, valamint a koffein-serkentik a mikrokeringést, intenzíven segítik a zsírpárnák, narancsbőr megszűnését. Rendszeres használata kiváló alakformáló, látványos eredményt érhetünk el vele. Illata frissítően citrusos, kis kávés felhanggal, kitűnően tonizálja bőröd, de nyugtat és ellazít. Kávékivonatot is tartalmaz. Használd masszázshoz a problémás területekre a nedves bőrre, vagy öntsd egy kád ülőfürdőbe és relaxálj." 

 Greenland Testápoló kozmetikumok 
teljes kiszerelésű termékek
 

"Dobozban a Greenland natúrkozmetikai márka két testápoló termékét találod, az alábbiak közül vegyesen: Fruit Emotions testápoló, vagy testradír különböző gyümölcs illatokban; Fruit Extracts testradír, vagy tusfürdő különböző illatokban; Milky testápoló, vagy tusfürdő; Pure & White testápoló, vagy tusfürdő, vagy testradír, vagy testolaj."


Az enyémben egy Rizstej és vanília illatú testápoló




 És egy olasz lime és vanília illatú tusfürdőt tartalmazott
 


Volt benne két kupon is. Az egyik egy 10%ra jogosító natúrkozmetikai kupon és a masszázs olaj teljes 125ml es kiszerelésének megvásárolásakor 1000ft kedvezményt adó kupon.



Nekem nagyon tetszik ez a kis csomag. Nincs olyan termék, ami nem nyerte volna el a tetszésemet. Várom már hogy kipróbáljam, az illataik egyszerűen mesések.

Ti megrendeltétek?
Ha nem, megbántátok, hogy nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése