2019. január 25., péntek

Inspirációk a fürdőszobába favi.hu

A lakás felújítás elkészült már csak pár apróság kell. Leginkább a fürdőszoba az amiben nem érzem 100%-ig jól magam így mindenképp szeretnék pár dolgot kicserélni illetve pluszban betenni, mert nem egészen gyermek barát jelenleg ez a rész. Egy ideje nézegetem már, hogy mit hogy kéne illetve hol kéne beszerezni. A favi.hu egy gyűjtő oldal ahol nagyon sok márka képviselteti magát, így tényleg van esélyünk megtalálni számunkra az igazit.






A mai bejegyzésben egy inspirációt hoztam nektek illetve magamnak is, hogy mégis miket tennék a Fürdőszobánkba illetve mivel nekünk külön van a WC így oda is 1-2 kiegészítő bekerül.

Az első ami mindenképp fontos és nagyon szeretném az egy szekrényt a mosdó alá ugyanis itt tároljuk a mosószereket és egyéb ilyen mérgező dolgokat. Ezt már mielőtt Viki elkezdett mászni meg akartam csinálni de nem jött össze. (asztalos nem nagyon elérhető) Illetve egy szekrényt is szeretnék ahová bepakolom a piperéimet és esetleg a törölközőket amiket jelenleg a nappaliban tárolunk.

Ha már a piperéimnél tartunk akkor annak is kéne egy olyan tároló amibe minden belefér (arcmaszk rúzs szemceruza és hasonlók. Ez egy tökéletes tároló lenne nekik.


A kéztörlő tartónk még azóta van itt mióta beköltöztünk egy idős nénié volt így ha tehetném azt is lecserélném. Ezek a fúrás mentes akasztók nagyon jók mivel nem kell a vékony panelfalat megfúrni.

A mosás után mindig egy kis kosárba tesszük a ruháinkat amit már ketten segítenek kiteregetni. Sajnos egyszer leesett és elrepedt így biztosan ezt a szépséget is a lakásunkban tudnám.

Ti mibe gyűjtitek a vizes ruhákat?


A fogmosó poharakat is kicserélném, hogy 4egyforma legyen mert az úgy tényleg sokkal elegánsabb. Ez a bronz szín nagyon különlegessé teszi és elegánsabbá teszi.
Ha már az eleganciánál tartunk biztosan kerülne egy virág is a fürdőszobába. Nagy orchidea rajongók vagyunk öt darab van itthon. De a fürdőbe nem lehetne egy élőt berakni így egy műt ami teljesen élethű olyat viszont betennék.

A fürdőszobába még szeretnék egy üvegpolcot és egy zuhanytartót is illetve még a kádra egy kis fa tartót amire akár egy pohár bort is rá tudnék tenni.. Ha ezek meglennének akkor tényleg minden kész lenne a fürdőszobában.

A wcbe nem sok minden kéne, viszont a retró Wc papír tartót lecserélném egy fúrás mentesre mégpedig erre a szép kialakítású falra szerelhetőre.

Illetve még egy dolog van ami nagyon kérdéses az a teljes wc ülőke csere amiben van a gyerekeknek is egy szűkítő. Ami valljuk be praktikus mert nem kell rakosgatni, ha pisilni/kakilni kell a kicsinek akkor csak azt kell felhajtani nincs külön jaj hová tettük a szűkítőt pedig sos-ben kéne. Másrészt nem tudom meddig lenne rá szükségünk de nagyon nagyon tetszik. Úgyhogy gondolkodom ezen a megoldáson nagyon.

Halottatok már az oldalról? Nektek mi a kívánság listátok a fürdőszobába?

*A képeken szereplő termékeket megtaláljátok a linkeken, a bejegyzés egy együttműködés keretén belül jött létre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése