2019. január 20., vasárnap

TESZT| Wilkinson Hydro silk női borotvakészülék

Nem gondoltam volna, hogy én odáig leszek egy borotváért hisz ez az egyik gyűlölt időigényes feladat ami egy nőnek elég sűrűn kell csinálni. A Dm kedvencek dobozban volt ez a Wilkinson Hydro Silk borotva ami 5 pengés és egy különleges krémező csíkkal ellátva ami shea vajat tartalmaz.




A csomagolás egyszerű fekete egy műanyag ablakon keresztül látjuk magát a terméket. A dobozon minden információ megtalálható. 
 
Az egész borotva egy csoda szép rózsaszín igazán csajos színt kapott. A fogása nagyon kézre áll,   a fej rész minimálisan mozog ezzel megkönnyítve a munkát egyetlen hátránya, hogy oldal irányban nem mozog de ezt nem is várom el. 
 

Egy falra feltehető borotva tartót is rejt a csomagolás amit én különösen imádok, hisz legalább fixen tudjuk tárolni. Amióta feltettem azóta nem esett le így ez is nagyon jó pont.


    A fej rész egy halvány kék színt kapott,az 5 penge sűrűn helyezkedik el ez a takarításnál egy kicsit nehézkes, viszont nagyon jól borotvál tényleg sokkal hamarabb és könnyebben leszedi a nem kívánt szőrszálakat. A krémezőcsíkban pedig tényleg lehet valami extra táplálás mivel borotválkozás után még soha nem volt ilyen selymes pihe puha a bőröm.
  
 Minden borotválásnál azt érzem, hogy ez a tökéletes ennyire egyszerű és pontos irritáció nélküli borotválásom még soha nem volt.
  
Egyetlen negatív dolgot tudok felhozni az pedig az ára, maga a borotváé nem vészes a maga 2500ft-jával viszont a fej hozzá a 3db 4300ft. Ami kicsit  sok ahhoz képest, hogy maga a borotva mennyibe kerül.
Viszont ennek ellenére is úgy érzem, hogy befogok szerezni egy akció keretén belül több borotvafejet mert imádom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése