2019. január 16., szerda

TESZT| Nivea Luxurious Silk vanília-karamell Tusolóhab

Elég régóta nézegetem már a tusolóhabokat így mivel tél van erre a vaníliás- karamellás illatra esett a választásom. Ilyen habot még soha nem használtam de nagyon kíváncsivá tett ugyanis néha tényleg csak 5 percem van letusolni így kell valami gyors és egyszerű.






  Csomagolás:
A spray dezodorokéhoz hasonló fém flakon. A klasszikus Nivea logó került a csomagolás tetejére. A színek a karamell és a vanília színeit kapta ami nagyon illik az ősz/tél színeihez.Ez a kiszerelés nagyon praktikus akár utazáshoz is jó, mert kis helyen elfér.
A habot könnyű kinyomni már első használatnál is. A kívánt mennyiséget is jól lehet szabályozni. 

Ígérete szerint akár ötven tusolásra elegendő és a bőrünket selymesen puhává varázsolja.
A hab krémes, gazdag állagú inkább olyan borotvahab állagú. Az illata tipikus Nivea illat egy kicsit főszeresebb vanília illattal. A karamellát annyira nem érzem ki, viszont így is egy nagyon kellemes téli fürdőtermék.
A bőr sokkal puhább lett, érezhetően táplál nemcsak egy sima tusfürdő. Az illata sajnos nem sokáig érezhető amit sajnálok, mert nagyon kellemes. A habot könnyű eloszlatni a bőrön amiből azért elég sokat be is szív amíg lemosod magadról. Nekem egy fürdésre két pumpálásnyi adag kell így az 50 tusolásra elegendőséget kicsit soknak érzem, de egy átlagos tusfürdőnél kicsit többre elegendő.

Úgy érzem még fogok a márkától ilyen terméket vásárolni mert nekem ez nagyon bejött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése