2015. február 25., szerda

Poszt a 10 kedvenc blogokról

Sziasztok!

Ma össze gyűjtöttem nektek azokat a blogokat amiket nagyon szeretek olvasni, napi rendszerességgel nézem, még ha épp nincs aktuális bejegyzés akkor is vissza-vissza olvasgatok! Amióta felfedeztem a blog világát szerintem ők az állandó szereplői a minden napjaimnak. Valahogy hiány érzetem van, ha csak este tudom megnézni a blogjukat. Nem is húzom tovább az időt mutatom kikről van szó:) 
Nem rangsorban megyek végig hanem ABC szerinti sorrendbe, nekem így egyszerűbb volt össze gyűjteni.
Összesen 10 db blogot fogtok látni, ha kérnétek se tudnék kiválasztani 3 Blogot mert ők azok akiket tényleg nagyon szeretek. Tényleg kezdjünk is bele.



"Sziasztok! Adrienn vagyok. Imádok sminkelni, a körmömet festeni és új termékeket tesztelni. Nem bírok ellenállni a csillogó dolgoknak :P Nézz körül nálam és ha tetszik, amit látsz, akkor kövess a csatornáimon :)" 
Adriennt még egy sminkversenyen fedeztem fel, akkor tetszettek meg a munkái, szerintem nagyon szépen sminkel, nagyon ügyes lány.




Az igazi nevem Sági Evelin, de én választottam magamnak egy újat, ami alatt futnak a gondolataim, írásaim, videóim a világhálón. Miért? Mert Evelinből sok lehet, de AvianaRahl csak egy van. 2011-ben egy unalmas délutánon kisminkeltem magam azzal a 3 darab sminktermékkel, amit hirtelen találtam a lakásban, az eredményről feltöltöttem egy képet a Facebookra, amivel nagy sikert arattam. Határozottan azzal indult el minden!
Evelin munkáit, smink videó mindent imádok, nagyon sokrétű, együtt tudok vele nevetni, sírni. Mindig várom az újabb és újjabb bejegyzéseit vagy videóit. :)
 




Imádom az Outfit, smink bejegyzéseit annyira jó ízlése van, egyszerűen imádom.





Fruzsi szerintem egy roppant kedves, közvetlen és szép csaj. Imádom nézni a videóit, még a sminkelésben is a grimaszait, amit mindig elmond. Annyira jó képeket tud csinálni, nagyon jól megtudja írni az egyes bejegyzéseit.






Fanninál igazán úgy érzem, hogy a gardróbomban leskelődök, imádom ahogy egyes dologról tud írni, ahogy beenged minket az életébe.





Szilvinek nem ez az első blogja, de mostanában ez a kedvencem tőle, a sminkest is olvasom, de ahogy a kislányairól ír, az a szeretet imádom. Több mindent láthatunk róla Facebookon, de nem is várom el két kis hercegnő mellett a napi posztolást. 






Enikőnek hívnak és száraz adatok szerint 26 éves vagyok pedagógia szakon végeztem jelenleg szociológiát hallgatok és szerelmem az írás. Mivel nő vagyok ezért komoly táska és cipő függőséggel jöttem a világra és öt éves korom óta sminkelek. Nem volt kérdés hát, hogy ezen témák vezérvonala mellett fog futni a blog. Azért kezdtem írni, hogy tapasztalataimat átadjam és segítsek választani akár egy megfelelő kozmetikumot, akár ruhadarabot. A saját tapasztalataimat szövöm bele a blogba és ezáltal remélem adok pár jó tippet Nektek.
Enikő lényét imádom úgy ahogy van, segítőkész, szép kedves lány. Akivel sokat szoktunk "beszélgetni" Remélem tudunk egyszer majd találkozni. Minden bejegyzését imádom, a teszteket, a videókat, az Outfit bejegyzést, úgy ahogy van az egész blogot
 



Manna. 20. körömmániás. textilműves. kézápoló és műköröm építő. pingvin mániás. bolondos. bulizós. néha kicsit gyerekes. szín imádó. fittness-wellness instruktor tanuló.

Imádom nézni a bejegyzéseit, vele már volt szerencsém beszélgetni (virtuálisan) de egy nagyon korrekt kedves lánynak tartom.
 




Szandit is imádom nézni olvasni. Végig izgultam a várandóságát. Imádom az összes bejegyzését.




Timi szerintem nagyon ügyesen csinálja a körmeit, próbálok sok sok ötletet meríteni, de leginkább csak gyönyörködni. A körmös bejegyzések mellett mást is lehet olvasni, amiket szintén szeretek.



Ők lennének az én kedvenc blogjaim :)

7 megjegyzés: