2015. június 11., csütörtök

PIXIBOX 2015/2

Sziasztok!

Megérkezett a második pixiboxom, amit ahogy elnéztem én fogok megmutatni a Bloggerek közül legelőször. Féltem kicsit ettől a doboztól miután az előző nem 100%-ig nyerte el a tetszésemet, de hogy most ez a dobozka mennyire tettszett ha tovább olvastok megtudjátok :)






Uriage Bariésun SPF30/UVA ultra-fényvédő arckrém (50ml- teljes kiszerelés)

Termálvíz alapú fényvédő arckrém érzékeny bőrre különleges sejtvédelemmel. Magas fotostabilitésa, széles spektrumú UVA/UVB szűrő rendszere, antioxidáns C+E vitamin és Aquaspongin tartalma az Urige termálvízzel kombinálva sejtszintű védelmet nyújt a nap károsító hatásaival szemben. Vízáló, oktorilén-,parabén- és alkoholmentes, hipoalergén.


Uriage Surgras Liquide Dermatologique tusfürdő (50ml- utazóméret)

Termálvíz alapú kimélő, hidratáló tusfürdő ézékeny bőrre. Összetétele megelőzi a bőr kiszáradását és segít megőrizni a bőr természetes hidrolipid rétegét. Arcra és testre, csecsemők, gyermekek, felnőttek számára egyaránt ajánlott. Szappan-, parabén- és szynezékmentes, nem komedogén, hippoalegén, fiziológiás Ph.




L'Oreal Proffessionel Mythic Oil szépségszérum (45ml- utazó méretű)

Ápoló szérum a haj puhaságáért és szikrázó ragyogásáért. A Mythic Oil szépségszérum létrejöttét a mélyen tápláló olajok kombinálása tette lehetővé, mint például az argánolaj, gyapotmag-olaj, lenmagolaj, szőlőmagolaj, avokádómag-olaj. Ezeknek a különleges összetevőknek köszönhetően a szérum rendkívüli puhaságot, légiességet és ragyogást kölcsönöz a hajnak.


L'OCCITANE Shea Vajas kézkrém (10ml- minta termék)

Ez a szupersimitó krém 20% shea vajjal, méz- és mandulakivonattal, valamint antioxidáns e-vitaminnal fejti ki gyógyító és simító hatását, könnyű illatáért pedig a jázmin és az ilang-ilang felel. Gyorsan felszívódik, azonnal regenerálja a száraz, dehidratált bőrt.






Eucerin Drmato CLean 3az1-ben Micellás arclemosó (20ml-minta termék)
Kényelmes használatot biztosít, mivel eg lépésben távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, a szem környékéről a sminket, és egyben tonizál is. A bőr tiszta, friss és ragyogó lesz. Nem kell leöblíteni Minden bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is használható.





Pure Fiji Body Butter testápoló vaj (15ml- minta termék)
Ez az intenzíven hidratáló krm gyorsan életre kelti a nagyon száraz bőrt is. Az egzotikus diókivonat egyedi keveréke mélyen hidratálja és táplálja a bőrt. A szójaprotein tartalma elindítja a bőrfeszesítési folyamatot, így csökkentve a finom ráncok megjelenését, míg a polgotavirág nyugtatja az igénybevett bőrt. Fő összevetők: hidegen sajtolt szűz kókuszolaj, egzotikus diókivonat, tejfehérje, szója, golgotavirág.



Pure FIJI Coconut Sugar Rub kókuszos-cukros bőrradír (59ml- utazó méret)
A bőrradírban található friss cukornád kristályok eltávolítják az elhalt hámsejteket, megtisztítják a pórusokat. A cukornád ezen kívül természetes alfa-hydroxi (avagy AHA) savat is tartalmaz, mely a bőrt fiatalabbá teszi. A hidegen sajtolt szűz kókuszolaj és az egzotikus diókivonat mélyen hidratálja és táplálja a bőrt. Fő összeteők: friss cukornád, hidegen sajtolt szűz kókuszolaj és egzotikus dióolaj.



Revlon Professional Style Masters Modular hajlakk (200ml- teljes kiszerelés)

Minden hajtípusra alkalmazható, közepes tartást adó professzionális hajlakk. Könnyű kifésülhetősége, finom illata és szép fénye miatt divatfotózások kedvelt kelléke. A Revlon Professional termékeket keresd a fodrászodnál!






Bvigari Aqua Divina női parfüm (1,5ml- minta termék)
A Bvigari bemutatja az Aqua Divina-t, mely a földközi tenger csodáiból született. A fény és az illatok földje, ahol varázslatos virágoskertek nyúlnak a tenger felé. A frisseség ragyogó hullámként ragadnak magukal a bergamont tengeri jegyei. Ragyogó és fűszeres energiája magával ragadja az érzékeinket.








   A nagy csomag egyben:



 A szórolapok amik benne voltak:




Szerintem ez a doboz fantasztikusra sikeredett. Rengeteg olyan termék van, amit majd Horvátországba viszek magammal, de azért elötte 1-2szer kifogom próbálni, hogy be tudjak majd számolni nektek hamarabb is róla. 

Ti megrendeltétek? Mit szóltok hozzá?

3 megjegyzés:

  1. Nem rossz, az Uriage termékek jöhetnének, de most sem érzem azt, hogy kihagytam volna valamit :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ada!

      En elpasszolnam az Uriage arckremet. Ha erdekel irj: ritavalko77@gmail.com

      Törlés
  2. Jujj, ez nagyon jó!!! :)) Gondolkoztam rajta, hogy meg kellene rendelnem, de végül mégsem tettem. Most már nagyon bánom...

    VálaszTörlés