2018. november 17., szombat

Teszt| Dove Baby Rich Moisture fürdető

El is kezdtük tesztelni a fürdetőt is illetve a testápolót is, most az első lépését mutatom meg a tisztálkodásunknak mégpedig a fürdetőt. Viki imád fürdeni első perctől kezdve amíg ki nem hűl a víz ő lubickol, pancsol, sikongat, kacag.




Sajnos a bőre kezdetektől száraz így keresem a tökéletes terméket ami megoldja ezt a problémát. Így szerintem szuper tesztalanyok vagyunk a kipróbálására. De picit később elárulom, hogy mi a véleményünk a termékről illetve meg e fogom vásárolni.

Amit tudni kell a fürdetőről:
Semleges pH-jú, gazdag, krémes habja van gyengéden tisztít és segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát. Segít puhává és finom illatúvá tenni a baba bőrét. Bőrgyógyászok, szemészek és gyermekorvosok által tesztelt éppen ezért könnymentes és hipoallergén melynek köszönhetően újszülött kortól használható.

Összetevői: Aqua, Glycerin, Cocamidoproply Betaine, Sodium Cocoyl Glycinate, Polyacrylate-33, Caprylyly Glycol, Coconuc Acid, Lauric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzonate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Isethionate, Sodium Lauryoyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Palm Kernelate, SodiumPalmitate, Soduzm Stearate, Stearic Acid, Styrene/Acrylates Copolymer,Tetrasodium EDTA, Zinc Oxide, Benzyl Alcohol, Citronellol, CI 77891

Szép kis lista az már biztos. A Parfümöt szeretném ebből kiemelni. Nem tolakodó kellemes illata van nagyon én odáig vagyok érte.


Csomagolás:
Kicsit duci pumpás kiszerelés Viki teljes testére 2-3 pumpálás kell Roliéra ennél több. Ez a csomagolási forma a babáknál nagyon bejön hisz csak odanyúlunk nyomunk egyet és már kenhetjük is a gyermek bőrére.Illetve ami még szimpatikus és hatalmas pluszpontot jelent számomra az nem más mint a pumpás kiszerelés nyitás zárása. Ugyanis használat után csak el kell fordítanunk és le is van zárva nem kell nyomogatni és úgy tekerni amivel rengeteg terméket nyomunk ki feleslegesen.


De az ígéretekből mit tart be?

Nagyon puha krémes habja van tényleg nagyon finom és puha lesz a bőr a finom illat teljes mértékben igaz rá.

Hosszútávon a tapasztalataink:
A tesztelés hamarosan véget ér így majdnem egy hónap távlatából azt kell mondanom amit ígér 100%ig betartja. Isteni illata van, Rolandnak újra baba illata van amit imádok szimatolós játéknak is tökéletes hancurózós játék.

A bőrük pihe puha selymes lett öröm hozzá érni a kis testükhöz, ők is szeretnek vele fürdeni így bátran ajánlom mindenkinek. Biztosan ha elfogy befogok szerezni még ebből ugyanis ez az egyik legjobb tusfürdő amit használtunk a közelmúltban.

A terméket tesztelésre kaptam a TRND projekt keretében, de teljes mértékben őszinte véleményt tartalmaz.
  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése