Ma egy laktató de annál egyszerűbb receptet amihez nem is kell sok hozzávaló. Roland is imádja ha vendégeket vársz akkor is tökéletes hisz hamar megvan.
Hozzávalók:
burgonya
főzőtejszín
darálthús
1fej vöröshagyma
petrezselyem
só/bors
pirospaprika
sajt
Elkészítés:
A burgonyát megfőzzük (nem kell teljesen puhára) majd ha kihűlt karikára vágjuk.
Amíg a burgonya fő addig a darálthúst az apróra vágott vöröshagymával a felaprított petrezselyemmel sóval, borssal és a pirospaprikával összekeverjük.
A karikára vágott burgonyával a jénai alját kibéleljük majd az oldalát is.
A hamis fasírt ból gombócokat készítünk ezeket a burgonyára tesszük. Majd minden gombóc 4 oldalára 1-1 karika burgonyát teszünk,
Meglocsoljuk a főzőtejszínnel a tetejét megszórjuk sajttal és 180fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése