2018. november 1., csütörtök

RECEPT| Tepsis húsos (hamis fasírtos) burgonya

Ma egy laktató de annál egyszerűbb receptet amihez nem is kell sok hozzávaló. Roland is imádja ha vendégeket vársz akkor is tökéletes hisz hamar megvan.




Hozzávalók: 
burgonya
főzőtejszín
darálthús
1fej vöröshagyma
petrezselyem
só/bors
pirospaprika
sajt

Elkészítés: 

A burgonyát megfőzzük (nem kell teljesen puhára) majd ha kihűlt karikára vágjuk.

Amíg a burgonya fő addig a darálthúst az apróra vágott vöröshagymával a felaprított petrezselyemmel sóval, borssal és a pirospaprikával összekeverjük.



A karikára vágott burgonyával a jénai alját kibéleljük majd az oldalát is.


A hamis fasírt ból gombócokat készítünk ezeket a burgonyára tesszük. Majd minden gombóc 4 oldalára 1-1 karika burgonyát teszünk,

Meglocsoljuk a főzőtejszínnel a tetejét megszórjuk sajttal és 180fokra előmelegített sütőben készre sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése