2018. november 10., szombat

TESZT| Parusun sampon a hajhullásra

A hajunk az egyik legszebb ékünk, ami sajnos nem mindig a legszebb. Évekig hosszú hajam volt az esküvőnkre is nagyon szépen megnőtt Rolanddal a terhesség alatt még szebb lett majd szülés után 3 hónappal valami megváltozott. Terhesvitamint szedtem tovább de ez sem segített a hajam csak hullott. Ekkor találtam rá a márkára amit sajnos nem mindenhol lehet beszerezni. Illetve nem is túl olcsó de, hogy van e hatása. Már a második kúrán vagyok mivel a Probléma Viki születése után is elő jött a probléma.

Milyen a termék mit ígér mit kell róla tudni? Mi a véleményem/tapasztalatom róla ha tovább olvastok elárulom.

Csomagolás:
Fehér téglatest alakú dobozban érkezik amin zöld és ezüst felirat látható. Ugyan ez a színvilág jelenik meg a sampon tégelyén ami zárónyomós megoldással nyílik.
200ml kiszerelésű és körülbelül 3800ft-ba kerül.

Leírás:
"Stimuláló sampon nőknek. Az emberi szervezet egy biológiai ritmus szerint működik, és ez jellemző a hajnövekedésre is. A haj vagy növekedési, vagy nyugalmi, vagy éppen kihullási fázisban van. A nőknél kialakuló diffúz hajhullás (a fejbőr egészére kiterjedő hajritkulás) általában hormonzavarral összefüggésben, vagy a szervezet fokozott megterhelésekor, illetve stressz hatására jelentkezik. Kiválthatja hormoningadozás is, amelynek hátterében lehet pl. a változókor, a hormonális készítmények szedése, a terhesség, vagy esetleg egy pajzsmirigy probléma. A nőknél kialakuló hajhullás gyakran tabutéma, azonban ezt nem kell csöndben, tétlenül tűrni. A PARUSAN Stimuláló sampon egy tápanyag-koncentrátum, amely a fejbőrt a haj gyökeréig célzottan látja el koncentrált tápanyagokkal. Számos kiváló minőségű összetevő (biotin, L-arginin, E-vitamin) mellett növényi kivonatok speciális kombinációját is tartalmazza, amely csökkenti a hajhullást és jelentősen meggyorsítja a haj újranövekedését. Hatását hajhullás-vizsgálat igazolja. Alkalmazási javaslat: Egyenletesen oszlassa el a nedves hajon és 2-3 percig hagyja hatni, majd alaposan öblítse le - mindennapos használatra is. A hatékonyság növelése érdekében a PARUSAN Energizáló tonik alkalmazása ajánlott."
 
Vélemény: 
 A sampon egy teljesen átlátszó gélállagú termék, az illata kellemes elég sokáig érződik a hajmosás után is. Mind kétszer úgy használtam, hogy megmostam a hajam pár percet majd utána alaposan kiöblítettem, majd még egyszer megmostam és ismételtem a műveletet. Jelenleg ez a 2,5 hónapja, hogy újra használom. Tapasztalatom szerint kicsit megvagyok kopaszodva viszont kevesebb hajam hullik már. A babahajaim egyre jobban kezdenek nőni így tényleg úgy érzem, hogy hatásos.

Bátran ajánlom tényleg mindenkinek, hiszen hatásos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése