2018. november 8., csütörtök

Teszt| Dove Baby Rich Moisture testápoló

A második termék ami a csomagban volt az a testápoló amit a tusfürdő sikeressége után nagyon vártam, hisz ahogy írtam nekünk nagyon bejött így azt biztosan újra fogjuk vásárolni. A testápoló is erre a sorsra jut vagy nem?



Már az első használattól enyhíti a bőr szárazságát és egész nap segít megőrizni a baba bőrének hidratáltságát. Puha érzést és finom illatot kölcsönöz neki. Mind ezt 400ml kiszerelésben.

Amit tudni kell a testápolóról
Semleges pH-jú, már az első használattól enyhíti a bőr szárazságát és egész nap segít megőrizni a baba bőrének hidratáltságát. Puha érzést és finom illatot kölcsönöz neki. Bőrgyógyászok, szemészek és gyermekorvosok által tesztelt éppen ezért könnymentes és hipoallergén melynek köszönhetően újszülött kortól használható.

Használata egyszerű: Melegítsük fel a kezünkben majd gyengéden masszírozzuk be a baba bőrébe.

Összetevői: Aqua, Glycerin, Petrolatum, Stearic Acid,Glycol Strwarate, Dimethicone, Isopropyl Isostrearate, Caprylyly Glycol, Carbomer, Ceteraryl Alcohol, Disodium EDTA,
Glyceryl Streatate, Magmesium Aluminium Silicate, Parfum, Phenoxyethanol, Stearamide AMP, Tapioca Strach, Triethanolamine, Benzyl Alcohol, Citronellol, Limonene, CI 77891

Kevesebb összetevője van mint a tusfürdőnek. Viszont itt a parfüm nagyon túl lett tolva nekem nagyon nem jön be annyira erős. Pedig bíztam benne, hogy jó páros lesz a tusfürdővel.
Hidratálni nagyon jól hidratál ezzel a résszel nincs is bajom hosszú ideig selymes puha lesz a bőre a gyermekeknek de az illata miatt nem fogom újra venni.

Kedves Dove legyen a testápoló illata is ugyan olyan mint a tusfürdőé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése