2018. november 5., hétfő

TESZT| Schüssler natúr popsikrém körömvirággal

 Ma ismét egy babás terméket hoztam bemutatásra egy igazán natúr popsikrémmel készültem, ami shea vaj, avokádó-olaj, jojoba-olaj és kókuszolaj gondoskodik a babánk popsijáról. Gyulladáscsökkentő hatása segít eltüntetni a pirosságot. A popsikrém rögtön kétféle Schüssler sót is tartalmaz: A 3-as só segíti a vér oxigenizációs folyamatait ill. enyhítheti a gyulladás jeleit. A 8-as ásványi só pedig a bőr vízháztartásának egyensúlyát állítja helyre. A gyártó azért választotta ezt a kombinációt, hogy segítse a pelenkakiütés és ekcéma tüneteinek enyhítését.




A fent leírtakból mi az amit teljesít és mi az amit nem vagyis mi a véleményem/ véleményünk róla:

Csomagolás:
A popsikrém egy pattintós tetejű tubusban érkezik aminek vidám pinkes, polipos mintával. A pattintós tetejét nagyon szeretem mivel könnyű kinyerni. Igaz az ilyen tubusból az utolsó cseppek kinyerése nehézkes főleg egy kézzel de valamit valamiért.

Illat/állag: 
Igazán púderes kellemes nem tolakodó illattal rendelkezik ami jó mert egy egészen pici babának nem is kell parfüm. Az állaga na nem erre számítottam azt hittem hasonló krémes lesz mint a márka többi kréme, de nem egy sűrű darabos krémet kapunk ami nekünk Vikinek is és Rolinak is berakódtak a hajlatokba. Könnyen letörölhető így nem akkora probléma. Csak nagyon kell figyelni arra, hogy a nuniba ne kerüljön be.

Kiszerelés:
Folyamatos használat mellett körülbelül 1 hónapra elegendő 1 gyermeknél mivel 75ml tartalmaz. Ami azért ár érték arányban mivel natúr termékről van szó a körülbelül 2100Ft-ért megéri megvenni.

Vélemény:
Első használata a Mezőkövesdi pihenésünkre esett mivel úgy gondoltam, hogy nem viszek egy nagy kiszerelést az aktuálisan használt krémünkből hanem bedobom ezt a praktikus kiszerelése miatt.
Sima popsikrémnek maximálisan megfelel viszont a fogzási kiütéseket Rolandról nem tűntette el. Pedig egy másik márka másik popsikréme pár nap alatt eltűnt. Úgy hogy a köztes időszakokban illetve Vikinek lehet használni de mikor Fogzik Roland akkor nem  tudom használni. (Rolandnak nagyon ritka a popsin kiütés annál inkább azon az oldalon ahol jön a foga)

A sima pirosságot meg szünteti így akinek csak sima krém kell annak bátran ajánlom, hogy szerezze be.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése