2018. november 26., hétfő

TESZT| Nature box barackolaj tusfürdő

A mai bejegyzésben a DM kedvencek boxban található másik Nature Box termékről hoztam egy tesztet. A Sampon után kicsit félve próbáltam ki, de annál inkább vonzott egyrészt az illata másrészt pedig nem hittem, hogy egy termékük sem lehet a kedvencem.




Egy kis információ a termékről:
A barackolaj telítetlen zsírsavakkal és A-vitaminnal védőhálót képez és hidratálja a bőrt. A barackmagból nyert olaj simább és egészséges kinézetű bőrt ígér ugyanis kisimítja és puhává teszi a bőrt miközben hidratálja.


Csomagolása: A tusfürdő is pattintós kupakot kapott ez is nagyon jól zár és ugyan olyan elegáns lapított doboza van. A barack színt kapta egy erősebb élénkebb narancssárga színt. 

Az illata isteni annyira barackos, egyszerűen imádom. Nem tolakodó de nagyon finom. A bőrön nem érződik olyan túl sokáig de egy ideig érződik és ilyenkor mindig szaglászom magam mert nem tudok betelni vele.

Az állaga enyhén vizes kicsit olaj érzete is van. Könnyen habzik nagyon jól tisztít. Nem hagy fura érzetet a bőrön inkább kellemesen selymes lesz. Könnyű lemosni. Amióta ezt használom tényleg puhább és selymesebb lett a bőröm így abszolút kedvenc lett.


Biztos vagyok benne, hogy a barackos termékcsaládból még fogok kipróbálni valamilyen terméket. A testolaj, testradír illetve a testápoló is nagyon vonz.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése