2019. február 15., péntek

Álmaim smink-sarka favi.hu ötletek

Mostanában elkezdtem nagyon alap módon, még pár terméket szeretnék beszerezni mert tényleg rám fér néha, meg legalább nem rémülnek meg az emberek, amikor rám néznek. Ha van valakinek tippje a tökéletes termékekhez hulla színre akkor ne tartsa magában.

A bútorokat és kiegészítőket ismét a favi.hu-n csemegézve gyűjtöttem össze.



Álmaim sminkasztala már elég régóta megvan, hogy milyen lenne, úgyhogy most be is rendezzük. Pár terméket amit itt bemutatok szerintem a közeljövőben be is fogok szerezni, hiszen valahol tárolni kell az egyre felhalmozódó termékeimet.



A smink termékeimet egy ilyen emeletes tárolóban szívesen tárolnám, hisz nincs sok az pedig tökéletesen elférne ebben.



Hiszen van egy fiók ahová betehetem a szemhéjpúdereimet, a pirosítót/bornzositót, púdereket és egyebeket, felülre a rúzsaimat és egyéb kiegészítőimet.

Orchideát ide is tennék hisz a lakásban már lassan minden helységben van. Most akciósan nem is drága és kép alapján nagyon élethűre sikeredett.
Az ecseteimet nem szokványos ecsettartóban helyezném el, mert annak számomra nincs kihívása, hanem egy fogkefe tartóban. Ebbe a tartóba beleszerettem, a fürdőszobába nem tudnám elképzelni mivel nem ilyen típusú tartót tartót gondolok oda illetve elektromos fogkefét használunk. Viszont sminktartónak egy álom. 2500Ft-ért nem is drága.

A vattakorongtartót ilyet használok, bár szeretném lecserélni majd hulladékmentes megoldásra, viszont azt is kell valamiben tárolni, úgyhogy nem cserélem le.De megszeretném mutatni,, hogy milyen illetve innen ti is beszerezhetitek.



Amibe a kozmetikai hulladékokat tenném az nem lenne más mint egy konyhai pultra tehető szemetes. Kicsi egyszerű és nagyszerű. Többször kell üríteni mint egy normál méretű szemetest, de itt nem is gyűlik fel olyan sok hulladék.

Nektek milyen lenne az álom smink-sarkotok?

A termékeket a favi.hu kinálatából válogattam, egyre több termék kerül fel így érdemes többször felnézni ha elsőre nem találtok valamit. Kategorizálva is vannak illetve a kereső is elég jól működik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése