2019. február 7., csütörtök

TESZT|Revlon ColorStay Szemkontúrceruza




Nem kertelek szeretem ezt a ceruzát. Az első olyan szemceruza ami első használatnál a nagy ő lett. Illetve az első olyan termékem ami nem fekete és valljuk be hétköznapokra sokkal jobb és szebb összképet ad mint egy fekete.

Amit a márka ígér: 16órás tartás, vízálló, nem kenődik nem foltosodik és nem fakul. Precíz kontúrt biztosit és beépített hegyező van a végén.
Igazán utazás és táska kompatibilis mivel tekerős kialakítást kapott. Illetve a végén van egy satírozó szivacs és egy hegyező is a végén, így nagyon sokrétű sminket lehet vele készíteni. 
Precíz vonalat lehet vele húzni, amit ha akarunk akkor el is tudunk satírozni és ezt tényleg egy eszközzel. Nagyon szép barnás színe van.
Egyetlen hátrányát tudom felhozni, ha nincs alatta alap (egy sima por termék is elég) akkor nem tart ki 16órát, de nekem nagyon olajos a szemhéjam. Ha van alatta alap akkor tényleg pöpecül tart nem kenődik el. Vízállónak tényleg vízálló, sima micellás vízzel nem mosható le, kell hozzá a kétfázisú lemosóm.
10 árnyalatban kapható így elgondolkodom, hogy fogok még beszerezni ilyenből. Viszont ami biztos utánpótlást fogok rendelni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése