2019. február 16., szombat

FeMiniBox Anya Kicsi Kincse 0-2 éves kiadása

Az idei év első FeminiBoxa egy 0-2 éves gyermekeknek és édesanyuknak való Anya Kicsi Kincse kiadás volt. Pont a születésnapomon érkezett így egy igazi ajándék volt Tőlem Magamnak. Nem a legjobb napjainkat éljük, remélem mire ez  a bejegyzés kikerül (hírzárlat miatt) nem kerültünk még kórházba. Nem vagyok túl boldog, de ez a doboz kicsit feldobta a napomat.


A csomagolás egy arany fehér csíkos és Lila színt kapott. A szokásos átlátszó ablakú dobozban rejtve. Egy termék kivételével amit majd megláttok, túl nagy volt, hogy ebbe a "pici" dobozba beleférjen.
Ez a doboz 10 terméket tartalmaz úgyhogy, ez egy extra nagy kiadás lett. De nézzük is miket tartalmaz.


1.Bookuniverse Online könyváruház- Baby's very first back and white book 
A Bookuniverse arra szeretné a szülők figyelmét felhívni, hogy a gyermekünk ne csak a saját anyanyelvünkön hanem egy másik idegen nyelven is olvashasson/ tanulhasson.
Nagyon ötletesnek tartom, hisz elég korán el lehet kezdeni így a gyermekünk idegen nyelvre való tanítása. Fogjuk Rolival/Vikivel használni de egyenlőre magyarul. Ugyanis Rolandnak nem szeretném bekavarni a végre beinduló beszédét.
Első ránézésre/ tapintásra strapabírónak tűnik a motívumok segíthetik az agy fejlődését is.

2. Fanna Műhelye- Gyurmakanál
Két gyermekes édesanya Fanni aki ilyen különleges gyurmával készült termékeket gyárt. Ő az első olyan alkotó akiből példát fogok venni, hisz egy hobbiból alakította ki a vállalkozását. nagyon büszke vagyok rá!

A kanál nagyon szépen kidolgozott masszív nagyon. Biztosan fogjuk használni, hisz egy nagyon praktikus darab.

Fanni, ha már megszületett a csöppség akkor gratulálok, ugyanis most egy kis szüneten van maga a termék gyártás.

3. Frei öl- Babaápoló olaj
Kicsit reménykedtem, hogy anyukás termék lesz benne, de a babaolaj is szuper.Egy másik imádott boxban ennek a terméknek a termék mintája volt. Amit kipróbáltunk mert Vikinek nagyon száraz a térde így jól jött. Hamarosan írok erről is :)

4. Gourmet & Delicious Manufactúra- Bouquet garni fűszersó
Bouquet garni - zöldfűszeres fűszersó bazsalikommal, kakukkfűvel, oregánóval és petrezselyemmel, adalékmentes sóval. Örültem volna egy lekvárnak, viszont ezt a fűszersót jobban nem is tudták volna eltalálni számomra. Úgyhogy teljes mértékben úgy érzem ez tökéletes számomra, ennél jobbat nem is tudtak volna a dobozba tenni. Kifogom próbálni hamarosan mert szeretek sütni húsokat.
5. HelloBaby! Magazin - 2019. február- márcusi lapszám


Már 10 éve vannak jelen Magyarországon, az olvasók a fogamzástól egészen 3 éves korig kapnak hiteles szakmai tanácsokat.
Valahogy sejtettem, hogy ez a magazin lesz a dobozban, vagyis mellette mivel nem fért a dobozba, nagyobb mint maga a doboz. Hallottam már a magazinról de még sosem lapoztam bele. Átolvasgatom és lehet előfizetek majd rá, a tartalom alapján nagyon tetszik ez a lapszám.

6. Kitti Jewllery- Felicity fülbevaló
Kitti zsinór ékszerekkel foglalkozik már több mint 4 éve. Igyekszik egyedi termékeket gyártani elkerülve a tucat gyártását. Kulcstartók, könyvjelzők, karkötők, gyűrűk, fülbevalók, karkötők és nyakláncok készítését vállalja.
Maga a fülbevaló tetszik tartós darabnak tűnik, viszont a színvilága (Roli betegsége miatt csúszik rendesen minden)

7. Mesélő Nevek- Ajándék kisérő kártya csomag


Petra is egy önmegvalósító hobbiból lett vállalkozó, tavaly indult útnak maga a vállalkozás. Ezek a kis rajzok az ajándék kártyákon nagyon tetszenek igazán tehetséges anyuka. Biztosan felfogom használni ezeket a kisérőket.

Nagyon gondolkodom azon, hogy hová és mit tudnék kitenni ha rendelek. Csodaszép nézzétek meg mindenképp.

8. Origi Natúrkozmetikum - Origi Care Lotion Testápoló
Természetes termékeket készítenek, már nézegettem a webshopot és van pár termék ami felkeltette az érdeklődésemet. Kifogom próbálni ezt az Extra száraz bőrre való testápolót és jövök majd egy beszámolóval.

9. Vekveta- Parajdi sópárna
Az egyetlen termék a dobozban aminél konkrétan elsírtam magam örömömben. Ugyanis kedden megállapították Roliról, hogy Kruppos, ezt az állapotot nem kívánom senkinek amiben most vagyunk de erről majd egy másik bejegyzésben.
A mintája is nagyon tetszik igazán vidám madaras, telitalálat. Lehet rendelek még egyet tartalékba, ha ott hagynánk valahol.

10.  Wellbe- Hampstead Tea bió gyógynövényes válogatás

A Wellbe jelentése: Jól lenni. Több mint 30 márkát forgalmaznak. Mi most egy Teakeveréket kaptunk pontosabban bio herbal teaválogatást. Amit biztosan ki fogok próbálni mivel 4 fajta tea van benne négy különböző alkalomra. Hamarosan erről is beszámolok.




A csomag teljes tartalma:


Összességében megvagyok elégedve ezzel a dobozzal. A fülbevaló helyett valami más ékszerrel jobb lett volna, de azt leszámítva tényleg tökéletes. A könyv is használatban van már magyarul szépen az ő saját nyelvén (a szavak első 2betűjét kimondva) mondogatja a szavakat úgyhogy szuper kis könyv hiába angol. Aztán majd ha már úgy van lehet angolozunk vele is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése