2015. október 25., vasárnap

TESZT| BH Kamillás Mézes-Kecsketejes Szappan

Sziasztok! A citromfüves szappanról már írtam korábban, így jöhet ez a nyugtató kamillás mézes szappan teszt is. Igen, mostanság egyre több a teszt a blogon, de muszáj behoznom a lemaradást, mert csak állnak és állnak a piszkozatok, így nem nagyon tudok más témákat is előhozni, amíg én sem nagyon látom át a bejegyzéseimet, de ígérem, jövök más bejegyzéssel is. De térjünk vissza erre a szappanra. Ezt is tesztelésre kaptam, így el kell mondanom, hogy a véleményemet nem befolyásolja, semmi csakis azt írom le, amit gondolok erről a termékről. 

A bőrnyugtató natúrszappan kamillás és mézes kecsketejjel készült, kamillavirág darabokkal ellátott. Pattanásos érzékeny és normál bőrre fejlesztették ki. Az előző ilyen bejegyzésben, pont ezt említettem, hogy érzékeny pattanásos és zsíros a bőröm így ez is teljesen ideális az én bőrtípusomnak.
 



Maga a kamilla növény és illóolaj, ami világszerte ismert gyógynövény, rendkívül jó az érzékeny, gyulladt berepedezett bőrre. Nagyon nyugtató, de gyulladás csökkentő hatású. Termelői akácméz igazi antioxidáns, segíti a bőr sejtek megújulását, bőr öregedés ellen is hatásos, hatékonyan küzd az akné és az ekcéma ellen, fertőtlenít, gyengéden tisztít. Kecsketej az AHA savnak köszönhetően finoman hámlasztja a bőrt, segít a felső hámréteg képződését. Puhává varázsolja a bőrt. Méhviasz véd a káros UV sugaraktól és ez is bőr puhító hatású. Kókusz zsír magas E-vitamin tartalma hidratáló hatású, megelőzi a bőr zsírosodását, bőrregeneráló hatása a sebek kezelésére is tökéletes, csökkenti, a ráncokat táplálja, feszesíti a bőrt. A toszkán bio olívaolajban rengeteg E vitamin van, ennek köszönhetően szintén segít a ránctalanításban, öregedés gátló, nyugtató hatású, a bőr felszínét puhává és simává teszi.


  
Mit ígér:
  
  • finom, kellemes kamillaillatú
  • az érzékeny bababőr számára is tökéletes
  • nem szárítja ki a bőrt
  • megnyugtatja érzékeny bőröd
  • krémes
  • gazdaságos
  • kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, így akkor is használhatod, ha bőröd érzékenyebb az átlagosnál



            Beváltja ezt az ígéretét:

Ezt a szappant szintén megszerettem, ugyanis nagyon gyengéden tisztít, a pattanásaim lényegesen csökkentek. Könnyen habzik, az illata nagyon finom, kellemes kamilla illata van, ami nem túl erős, de érezni lehet az arcon is. 

Ami nagyon fontos, az, hogy a 100% kamilla illóolajnak köszönhetően a várandósság első trimeszterében, vagyis az első 3 hónapban nem ajánlott a használata.

Tárolás: száraz, hűvös helyen tárolandó! Ne tedd ki közvetlen napfénynek!

Ti használtátok már ezt a szappant?
 


2 megjegyzés:

  1. Nekem tanácsolták a mézes pakolást aknés arcra, hát kis kiütések lettek rajtam, azóta kerülöm ezt az összetevőt arcra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kezdek gyanakodni, hogy mire voltam allergiás, úgyhogy adok a két krémnek még egy esélyt persze külön külön és meglátjuk mi lesz. Utána írok azokról is.

      Törlés