2015. október 27., kedd

DIY| Poháralátét gyöngyből?



Sziasztok! Igen a mai bejegyzés egy különleges diy bejegyzés lesz, ugyanis poháralátétet fogunk készíteni, mégpedig két fajta gyöngyből. Az eredeti ötlet az úgy volt, hogy süssük meg a gyöngyöket és úgy alakul ki az alátét, na, én kipróbáltam ezt a variációt és sajnos a gyöngyeim elkezdtek kristályosodni és hatalmasra felduzzadni. De nem adjuk ám fel, mostanság nem olyan fából faragtak engem, aki felad bármit is így jött a következő ötlet. Amit nem most árulok el, hanem ha tovább olvastok...



A megoldás a legegyszerűbb nem kell hozzá sok minden csak a két fajta gyöngy illetve ragasztópisztoly. Meg kb. fél óra mire elkészíted az egészet. 

Milyen gyöngyöket is használtam:

ragasztópisztoly



Jöhet a móka, egy gyöngy ragasztó majd gyöngy és így tovább. Egy jó kis délutáni móka, de én a munkahelyemen már ezt használom már poháralátétnek. 


Nektek hogy tetszik?



2 megjegyzés:

  1. Ez nem csúszik? A gyerekek csináltak vasalható gyöngyös figurákat, azok eléggé csúsznak. Nekem a melóhelyemen flakon van meg termosz, előző helyen meg volt kiskonyha és szóltak, ha kint volt az asztalon a pohár. Persze be se mászkálj a konyhába, halj szomjan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem eddig nem csúszkált pedig már próbáltam a telefonnal kiborítani egy egész pohár gyümölcslevet... De problémám még nem volt vele. Pedig lassan egy hónapja használom

      Törlés