2015. október 24., szombat

TESZT| Gliss Kur Expresz hajregeneráló balzsam festett & világosított hajra

Sziasztok! Ma egy hajbalzsamot fogok bemutatni, mégpedig egy Gliss Kur terméket, sosem használtam még a márkától semmit,ez volt az első termékem, nem tudtam eldönteni, hogy most ez a balzsam jó e vagy sem, de úgy gondoltam egyszer élünk próbáljuk ki. Már megvettem az utánpótlását is.  Miután elmondtam, hogy vettem még egyet belőle így sokan úgy érezhetik, hogy áá nem is kell tovább olvasni, de azért tegyétek meg :)



Nézzük meg elsőre az összetevőit: 
Aqua, Cyclomethicone, Phenyl Trimethicone, Benzophenone-4, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Dimethiconol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Lactic Acid, Polyquaternium-16, Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Geraniol, CI 16035 

Amit ígér: 

Könnyebb fésülhetőség és védelem a festett, színezett és világosított haj számára. Az ULTIMATE COLOR EXPRESS HAJREGENERÁLÓ mindennapos express hajápolást és gyönyörű ragyogást biztosít – ne öblítse ki!
A hatékony szérum formula UV –szűrővel regenerálja a hajat , színmegtartó és optimális színvédő hatással segít védeni a hajszínt a fakulástól. A hosszantartó, optimális színvédelemért.


Csomagolás: átlátszó műanyag flakon aminek a teteje pumpás mint a parfümöké, könnyű vele a hajra fújni nem fröcsög szét pont megfelelő mennyiség jön egy pumpálással. 200ml-es kiszerelésben lehet kapni olyan 1200ft körül ha jól emlékszem.  A flakon nem annyira kemény műanyag de én simán bedobtam a bőröndömbe is. 

Használat előtt fel kell rázni, ugyanis mint ahogy a képen látható ez egy kétfázisú termék. Egy használatra én 3-4 pumpálást szoktam ráfújni a hajamra, minden hajmosás után. Így kifésülni extra könnyen megy. Pedig aztán nekem nagyon gubancolódik a hajam. Az illatát nem tudom mihez hasonlítani, nekem nagyon tetszik. Nem túl erős de valami kis illata van. Az uv védelmet nem tudom mert most nem szívta ki a hajam a nap, ez lehet ennek a csodának köszönhető, de az is lehet, hogy a festéstől nem lett világosabb. A kifésülhetőséggel teljes mértékben egyetértek. Ragyogást nem nagyon tapasztaltam a hajamon tehát kb ez az egy amit nem vált be.


Ti próbáltátok már ezt a terméket?

2 megjegyzés:

  1. Nekem is volt Gliss Kur spricnim, utána felmoshattam a fürdőt. Ez az egy dolog eltántorított az újravásárlástól, de a márkát szeretem, szerintem jó termékeik vannak.

    VálaszTörlés
  2. Én mostanság úgy csinálom, hogy hajmosás után törölközőbe csavarom a hajam. Majd mikor fújnám akkor behajolok a zuhanykabinba és ott spriccelem a hajamra. Így csak a kabint kell kiöblíteni nem az egész fürdőt, mert tényleg csúszik...

    VálaszTörlés