2016. április 11., hétfő

Ara születik| Esküvői smink és haj ötletek

Sziasztok! A mai bejegyzés már egyre lényegre törőbb lesz, ugyanis a smink haj irányában mozgunk majd. Bele szerettem pár képbe haj és smink terén is így most egy elég lényegret őrő bejegyzést fogtok látni, de azért kicsit próbálok bőbeszédűbb lenni.
 
A haj nálam vagy leengedett, vagy feltűzött változatban jelent meg eddig az életemben, mostanában egyre erőteljesebben gondolkodom a hullámos hajon. Smink tekintetében legtöbbször smink nélkül indulok el otthonról, bár mostanában kezdek kutatni egy reggeli gyors sminken, amitől kicsit emberibb formám, lenne. De a nagy napunkon nem lehetünk nem a legtökéletesebb formában. Éppen ezért meg kell találnunk azt az irányvonalat, amilyet, szeretnénk. Fodrászom és sminkesem már van, hamarosan megyek is a próbákra.

Smink:
A fent leírtak miatt nem szeretnék annyira műn kinézni, tökéletesen fixált szögre pontosan beállított haj, hatezer kiló vakolat, na, köszönöm nem. Sminkben olyanon gondolkodom, ami a természetes szépséget (van bennem egyáltalán?) Kiemeli illetve nagyon szép természetes, mondjuk, két variáción is gondolkodom, de erről picit később. A szemsminkem a kék szemem miatt valami barnás árnyalatra gondolok, a számra vagy valami szép vörös rúzst vagy valami visszafogottabb barackos rózsás színt szeretnék. 


Ennél most nagyon nagy dilemmában vagyok. Alapozást mindenképp szeretnék, rengeteg kis bőrhibám van, köszönhetően a mitteszereim eltávolításának a pattanás elvakargatásnak és még sorolhatnám minek. De itt is szeretnék a természetességre törekedni.



A haj:
Miután a hajam nem nőtt, úgy ahogy szerettem volna így kicsit nehézkes volt a választásom, de egy biztos a lenti képen láthatóhoz hasonló hajat szeretnék. Ebbe egy az egybe beleszerettem. Még nem voltam fodrásznál, hogy tudja elkészíteni, de nagyon, remélem, hogy összejön a haj, már csak azt nem tudom, hogy a hajhoz illetve a fátylamhoz illik e majd a tiara, na de majd kiderül.


Nektek hogy tetszett ez a bejegyzés? A terveim?

1 megjegyzés:

  1. A laza kontyokért odavagyok! A természetes sminkhez annyit, hogyha azt szeretnéd, hogy látszódjon a képeken, nem kell megijedni az erősnek tűnő sminktől, ami a hétköznapokra sok, az a képen pont jól fog mutatni! Egyébként meg úgyis retusálják a képeket, szóval nem lesz ott bőrhiba :)

    VálaszTörlés