2016. április 12., kedd

TESZT| Calena Rózsatündér kézkrém



Sziasztok, még a Pure by Pixiboxban lapult a Calena kézkrém, amiről most olvashattok, mégpedig a Rózsatündér kiadása. Ennyire isteni illatú és édes csomagolású termékkel még nem volt dolgom. De, hogy ne lőjek le mindent így csapjunk is a tesztbe.






Nem szoktam nagyon kéz krémezni, csak ha nagyon vészesen ki van száradva a kezem, viszont a téli őszi, ill. néha még a tavaszi időszakban is nagyon úgy érzem, hogy szükségem van rá. Amióta megvan, ez a kézkrém az óta minden nap használom.


Amit a márka ígér:

"Semmi mást nem kell csinálnod, csak kényeztesd magad!"


A Rózsatündér termék család gondosan válogatott rózsa- és hibiszkusz virágszirmokat tartalmaz, melyek az egészségesen ragyogó bőr titkát hordozzák magukban. A magas molekula-tartalmú, nedvességmegkötő illetve bőrnyugtató rózsa- és hibiszkusz kivonatok a bőrt természetes módon táplálják. A Rózsatündér csábító illatkompozíciója egy káprázatos rózsakertre emlékeztet, élvezetessé teszi a fürdőzést  és ápolja lelkedet.

Hosszan tartó nedvességtartalmat biztosít a bőrnek!


A Calena növényi kivonatok hagyományos módon érnek és desztillálódnak, míg el nem érik az egyedülállóan magas hatóanyag értéküket. A Calena kézkrém ápolja és hidratálja a kezet, ahogy annak egy ellenőrzött natúrkozmetikum esetében lennie kell.

Értékes növényi elixíreket és illóolajokat tartalmaz.
A növényi elixírek az eredeti növény minden tulajdonságát megőrzik és sejtfrissítő kúraként hatnak a bőrre. A növényi összetevőket úgy készítjük elő, hogy azok megfelelő időt kapjanak a teljes és harmonikus hatás kifejtéséhez. A Rózsatündér Kézkrém illatkompozíciója egy káprázatos rózsakertre emlékeztet.



Felhasználás:

Legyen mindig kéznél, használd bárhol és bármikor, akár naponta többször is! Egy kis mennyiség a tenyeredbe és szétkenve hamar felszívódik bőrödbe, ahol aztán kifejti tápláló hatását.





Csomagolás: Ami már engem levett a lábamról az nem más, mint a pumpás adagolója, nem kell szerencsétlenkedni bekent kézzel a kupak visszatekerésén, pont megfelelő mennyiséget adagol nálam már itt 5-ös a termék. Csajos, de mégis nőies termék a rózsaszín szín a 20-as évek öltözetével vegyítve elegáns, de mégis rendkívül csajos.


Illat: Az a tömény igazi rózsa illat, ami órákkal később kézmosás után is érződik, én oda vagyok érte, nem véletlen ez az egyik kedvenc virágom. 

 
Nagyon gyorsan és könnyen szívódik be, nem hagy ragacsos érzetet ez lehet, köszön hetű a könnyű krémes állagának. A táskám örök lakója, utánpótlást is beszereztem már belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése