2015. szeptember 28., hétfő

Elfogytak 3.

 




Sziasztok! Ma a harmadik elfogytak bejegyzést hoztam nektek! Elég sok termék fogyott sajnos megint nem én nyertem, de igyekszem lekörözni életemet a következőben. Mivel meguntam, hogy csomó helyet foglalnak azok a cuccok, amik még ki se lett bontva vagy pedig csak a negyede, fele lett elhasználva majd elraktam, mert elővettem másikat. Itt az ideje kicsit szelektálni épp ezért lehet még egy Blog Salet is tartanék azokból a termékekből, amik nekem mégsem kellenek vagy nem vált be vagy bármi. Na de lássuk is miket fogyasztottunk el.




Mint látjátok azért sok minden fogyott most is. Összeraktam csoportokba az elhasznált termékeket. Nem írok róluk ódákat sem negatívat nagyon, mert ami olyan arról külön írok majd egy tesztet, ha még nem volt. 

Elsőként a hajra való termékek jönnek:


Garnier Fructis Citrus Detox sampon: Korpásódás elleni sampon, nem volt a zsíros hajra való ezért vettem meg ezt, mert sajnos a korpával is küzdök. Szerintem remek sampon, szépen tisztít nagyon finom az illata, ami a hajon is érződik bár sajnos nem intenzíven. Újravenném: IGEN bár lehet, keverve a zsíros hajra valóval használnám.

 Dove Oxygen Moisture sampon és balzsam: Róluk nem írnék sokat, hisz szeretnék tesztet is írni csak még nem jutottam el odáig a régebbi teszt elmaradás miatt, de annyit elárulok, hogy imádom, jól tisztít szuper az illata. Újravenném: IGEN mind a kettőt

 Nivea For Men Anti Dandruff Pure korpásódás elleni sampon: Zsoltinak nagyon bejött, jól tisztít, és ami a legjobb, kevésbé korpás a haja, így akinek ilyen problémája van, bátran ajánlom. Újravenném: Igen már meg is tettük.

Testápolás:

Két Nivea tusfürdőt használt el életem, nem tudom, tényleg szerintem eszi a tusfürdőt... Újravenném: IGEN

 Izzadásgátlás: 

 Nivea Men deo stift és egy Adidas deostift. Az egyik annyira nem vált be, de miután lejjebb hűlt az idő, így újravettük mind kettőt és majd beszámolok róla.

 Arcápolás:

Mindkettőről volt már szó a blogon: Egy arcmaszk és egy arclemosó tej. Mindkettőt újravásároltam.
 Folyékonyszappanok:

Well: Szerintem borzalmas illata van, inkább a Babát használtam ha lehetett.
 Intim részleg:

Facella intim törlőkendő imádom újrafogom venni ahogy eljutok egy Rossmannba. A borotvát, rendszeresen ezt vásárolom, ha éppen nem szőrtelenítő krémezek.

Ti ezekből használtatok már valamit?

2 megjegyzés:

  1. DM-es borotvát szoktam venni, egy évig kitart egy csomag az epilátor mellett. A korpa elég kellemetlen valami, nekem a heti két hajmosás egyszeri samponozással vált be, természetesen hidratáló samponnal, az nem szárítja a fejbőrt. Az Alterra nagyon jó :) Régebben mindig volt korpám, nem tudom, mitől múlt el, magától, mióta lemondtam a korpásodás elleni cuccokról. Viszont ha makacs a probléma, egy fejbőrspecialistát érdemes felkeresni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már évek óta ezt a borotvát használom, nekem is nagyon sokáig elég Szerintem az 5 darabot majdnem fél évig tudom használni. Kifogom próbálni a sampont hátha beválik. Nekem változó, hogy mikor van korpám és mikor nincs, nem tudom mihez kötni.

      Törlés