2015. szeptember 17., csütörtök

Pure By Pixibox 2015/III.






Sziasztok! Tegnap hozzám is megérkezett a harmadik Pure By Pixiboxom, ami nem is jöhetett volna jobbkor, mint amikor kidöntött az influenza. De ne is beszéljünk erről inkább a csomag tartalmáról. Mutatom is képekben :)











A doboz kinyításakor egy különleges illat csapott meg, már tudtam, hogy ez egy szuper doboz lesz. (Igen még bedugult orral is lehetett érezni) Egy márkát leszámítva nekem mindegyik termék újdonság volt,  így nagyon izgultam, hogy mik lehetnek a termékek. Na de lássuk is. 



 HIMALAYA HERBALS intenzív bőrápoló krém 150 ml (teljes kiszerelésű termék) Intenzív hidratálást biztosító növényi összetevőkből készült lágy krém. A krémben található búzacsíra olaj táplálja, az édes mandulaolaj természetes hidratáló hatásának köszönhetően ápolja a nagyon száraz börfelületet is. Használd, amikor bőröd extra kényeztetést igényel test-, kéz., vagy akár arcápolóként is.



Testápolóból amióta elkezdtem használni a Nivea zuhanyzás közbeni testápolóját azóta azt használom minden zuhanyzás után, de biztos, hogy elfogom használni főleg, hogy nem próbáltam még semmit a márkától.

ALGOTHERM hidratáló emulzió arcra 4 ml (minta termék) Algotherm Tápláló Emulzió Könnyű és friss emulzió, mely hidratál és finoman életre kelti a bőrödet. A bőr világosabbá válik, védettebb lesz és a száraz területek szemmel láthatóan eltűnnek. Erősíti a bőr természetes hidratáló képességét, helyreállítja vízháztartását. Textúrája könnyű, azonnal felszívódik.

 Erre is nagyon kíváncsi vagyok, ugyanis tényleg nincs tökéletes arckrémem még de hátha...


HIMALAYA HERBALS Sparkly White fogfehérítő gyógynövényes fogkrém 40 gr (utazó méretű termék) A Himalaya Herbals Sparkly White fogkrém a papaja és az ananász két olyan enzimét tartalmatta, melyek oldják a fogzománcra lerakódott lepedéket és szenyeződéseket, így 2 héten belül fogaid émiai fehérítő használat nélkül is visszanyerk természetes fehérségüket.



Fogkrémből mostanában a fogfehérítős termékeket részesítem előnybe, hogy valamivel szebb legyen a fogam. Kíváncsi vagyok, hogy ő mit tud, főleg hogy egy teljesen natúr termék. 


BOMB COSMETICS masszázs szelet - csomagonként változó típusok: levendulás vagy vaníliás (teljes kiszerelésű termék) A masszázsvajak kakaóvajjal ápolnak és értékes illóolajakat tartalmaznak. Használd fürdés, vagy tusolás után, a már száraz bőrödön. Tenyeredben tartva, testhőmérsékletre is olvad. A maradékot csomagold vissza, hogy frissen tartsd a következő alkalomra.



  Nagyon izgultam, hogy ne  olyan termék legyen benne amit csak olyanok tudnak használni akiknek kédjuk van, hisz már másfél éve csak zuhanykabinban tudok zuhanyozni én aki imádtam órákat feküdni a forró vízben. Hála az égnek olyat kaptunk. Így kitudom próbálni a Bomb Cosmetic termékeit is.


 ALGOTHERM szemkörnyék hidratáló krémgél 3 ml (minta termék) Ez a friss krémzselé visszaállítja a szemkörnyék vitalitását. A szem alatti karikákat láthatóan csökkenti miközben védi, megnyugtatja és selymesen puhává teszi bőrödet.

 Szemkörnyék ápolóm úgy sincs így örültem, hogy egy ilyen termék lapult a csomagban, ha beválik lehet, hogy újraveszem sok reményt fűzök hozzá. 

SCHÜSSLER natúr arcápoló krém 75 ml (teljes kiszerelésű termék) Csomagonként változó vagy a Nr1 vagy a Nr8- as krém 


 A Schlüsser 8.as krémét már próbáltam így nagyon örültem, hogy ez a krém lapult a csomagban mert így valami újdonság is előjött. Keresem még az igazi arckrémet így remélem ő lesz az :) 


 BENECOS natúr duó szemhéjpúder - csomagonként 1db  változó színekben: fruits vagy noblesse (teljes kiszerelésű termék) A benecos sminktermékek német minőségű, ellenőrzött naturkozmetikumok, melyek nem tartalmaznak mesterséges színezéket, parabéneket és szilikont. Kizárólag természetes növényi hatóanyagokkal készülnek. A benecos duó szemhéjpúdere vegán termék, harmonikus színei gyönyörűen satírozhatók, de önnálóan is megállják helyüket. -benecos- a természetes szépség.


 Natúr sminket még egyáltalán nem próbáltam, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy élesben, hogy működik, így egész pigmentáltnak tűnik. Majd ha jobban leszek hozok vele sminket.  

  
VANITA prémium szappan kézi kiszerelésű  - csomagonként változó típusok (teljes kiszerelésű termék) "A VANITA maga a nő... a titokzatosság, az elegancia, a finomság, a csábítás, az összetartás, a találékonyság. Ezek a gondolatok ösztönöztek, hogy megalkossak egy olyan szappant, ami mindezt visszatükrözi és akár erőt is meríthetek belőle." Így vélekedik Kornis Anita a VANITA megálmodója. Prémium szappanjai kristályok által energizált vízből, minőségi hatóanyagokkal készülnek. Így a szappabva rejtett gyógynövények és illőolajok hatóanyagai  felerősödnek, gyorsabban érheted el a kívánt eredményt. 100%-ban természetes összetevőkből, kézzel kszülnek. A VANITA szappanokban Te is megtalálhatod önmagad.




 Nagyon kíváncsi vagyok erre a szappanra, hogy az újra előjött pattanásaimat eltünteti e vagy sem. Igen sajnos megint előjöttek a pattanásaim de remélem hamarosan elfog múlni. 

Ti megrendeltétek? Ha igen, hogy tetszett? 

4 megjegyzés:

  1. Ezek használható cuccok, a szemhéjpúder is megy minden szemszínhez szerintem. Himalaya krémem volt, de arcra nem kentem, kiütött volna. Jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ez a csomag tényleg tökéletes. Az Algotherm krémeket már elkezdtem tesztelni. A többit még nem próbáltam de szépen lassan mindegyik sorra fog kerülni. Köszönöm, igyekszem gyógyulgatni, de ágyban fekve is tudok bejegyzéseket írni meg kreatívkodni ez az egy ami vigasztal :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a szemhéjpúdered színe, én nem ilyet kaptam, és még másoknál sem láttam ezt az árnyalatot. Ha kipróbálod, örülnék, ha írnál néhány szót a tapasztalataidról! ;-)

    VálaszTörlés