2015. szeptember 11., péntek

TESZT| Essence 12 mandarine bay lakk




Sziasztok! Ma az Essence új gélhatású lakkjai közül ezt a csodaszép színű lakkot hoztam tesztelésre :) Ezek az új essence lakkok uv lámpa nélküli gél lakkok, maga a lakk finise kapott egy gélesebb állagot. De hogy nekem bejön e ez az új lakk? Olvassatok tovább és elárulom.

 

Maga az üveg és az ecset ugyan az maradt. Amit én nagyon megszerettem, mert tényleg nagyon könnyű vele lakkozni. A gél finis tényleg érezhető egy sokkal krémesebb festék, száradás után szép fényesre szárad.
Két rétegben fed szerintem tökéletesen, egy rétegben nekem még nagyon átlátszó a körmeim végénél. Sikerült csíkozódás mentesen felkennem, ezért is szeretem ezt a fajta ecsetet mert tényleg jól lehet bánni a lakkal, főleg, hogy nem egy folyós lakk. 


A tartósságán nagy változást nem vettem észre ugyan úgy kibír 4-5 napot a körmeimen mint a régi verzió. Egyetlen negatívuma van, az hogy fog, ha dolgozom akkor van amelyik papír tele van csíkokkal, bár a sötétebb lakkok közül nálam szinte mindegyik.

Több képet csináltam a lakkról ugyanis van egy kis narancssárga beütése is néha.





Ti próbáltátok már ezt a lakkot? 

2 megjegyzés:

  1. Szép árnyalat, ismerem. Először én is lelkes voltam, de gyakori használat mellett is hamar nyúlós lett a lakkom, az utolsó egyharmadot már csak úgy tudtam volna elhasználni, ha minden lakkozás előtt hígítózok, na de akkor meg eléggé romlik a lakk állaga, szóval osztottam-szoroztam, hígító ára-lakkal való vesződés és inkább kukáztam. Van elég lakkom, amit nem kell hígítózni. Persze ennek ellenére vettem másikat, mert szépek a színek és újkorában tényleg tartós a lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én gyűjtögető életmódot folytatok mostanában lakkokból :)

      Törlés