2015. szeptember 21., hétfő

TESZT| Playboy play is szexy dezodor



Sziasztok! Ma egy női dezodor tesztet hoztam, mégpedig a Playboy play it szexy dezodorát, azt hiszem már a parfümjéről volt szó a blogon így róla nem fogok tudni sok újdonságot mondani, de azért megpróbálkozom vele.








A parfümét imádom, tényleg nagyon finom illata van és tartós is, éppen ezért voltam nagyon kíváncsi arra, hogy ez a termék mit tud ugyan olyan jó e, mint a parfüm. Térjünk rá a tesztelésre.

A csomagolása szép rózsaszín  fekete csipke mintával és a jól megszokott Playboy nyuszival az elején. Ez igazán csajossá teszi a megjelenést. A kialakítása is tökéletes hisz nagyon kézre áll, a pumpája könnyen kezelhető, megfelelő mennyiséget lehet vele fújni.


Tartóssága: A 38 fokos nyári hőségben sajnos nem bírta sokáig, átengedte az izzadság szagot. De a normál hőmérsékletnél kiválóan teljesít. Az illata teljesen ugyan az, mint a parfümé, így ha a kettőt egyszerre használjuk, akkor igazi illat felhők leszünk:)


Ti használtátok már ezt a fajta dezodort?
Mi róla a véleményetek?

2 megjegyzés:

  1. Áttértem egy ideje a stiftes Rexonára, ami állítólag nem fogja meg a ruhát, a rózsaszín és a kék változatot is próbáltam, én már ennél maradok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A stiftes deok nekem annyira nem jönnek be, de ha épp nem fújós van nálam akkor a Fa stiftest viszem magammal

      Törlés