2016. április 4., hétfő

Ara születik| Az ékszerek kiválasztása






Sziasztok! Becsúsztunk 50 nap alá el sem hiszem, sosem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön ez az idő, hogy már 4essel kezdődik a visszaszámlálás. Az ékszerekről még nem írtam így úgy gondoltam, hozok pár ötletet, illetve egy kis kiegészítést róluk.
 
Ha túl vagyunk a ruha kiválasztásán és még nem érezzük úgy, hogy elegünk van, az egészből jöhet a második kör, ami még nekünk, menyasszonyoknak nagy fejtörést tud okozni az ékszerek kiválasztása egyetlen egy szabályt kell megjegyeznünk ez nem más, mint a ne Túlozz! Itt pl. olyanra gondolok, hogy most akarod magadra ölteni az 500 különböző színű gyémántból kirakott arany nyakékedet a hozzá tartozó fülbevalóval és karkötővel. Nem éreznéd kényelmesen magad illetve téged nyomna el, mert mindenki azt nézné. Olyan ékszert kell választani, ami a ruhát kiemeli és téged is hangsúlyoz egyfajta kiegészítése a megjelenésednek.  

A ruha és az ékszer színeinek is elsősorban passzolnia kell: 

Gyémánt-fehér ruha: ezekhez az árnyalatokhoz nagyon jól mutat az ezüst és az arany
Elefántcsont fehér: ehhez bátran lehet használni aranyat vagy pedig kicsit élénkebb színt, hogy ezt a kicsit krémesebb árnyalatot kiemeljék
Fehér: itt felejtsük el az aranyozott kiegészítőket, ennél a színnél az ezüst és a platina színek mutatnak jól.


A gyöngyöket nem véletlenül hagytam ki a felsorolásból ugyanis azt vallják, hogy ahány gyöngy van a menyasszony nyakában, karján, fülén annyi csepp könnyet ejt az esküvője utáni életében. Nagyon jól mutatnak és tetszenek is a gyöngyök, de egyrészt a ruhámhoz sem illet másrészt azért picit babonás is vagyok.

 Különböző stílusú nyakláncokból választhatunk, V alakú elrendezett, középen egy kis medálos, hosszú, rövid stb. stb. Én a legelsőt választottam erről majd az esküvő környékén láthattok képeket. De annyit elárulok, hogy a bejegyzésben lévő egyik képre nagyon hasonlít.


A hajdíszünkre is nagy hangsúlyt fektethetünk, én nem döntöttem még el, hogy milyen lesz, ha lesz.


Tiara: Ez az egyetlen egy kiegészítő, ami hercegnőt varázsol a menyasszonyból. Ebből is két fajtát találhatunk, egy alacsonyabbat és egy magasabbat a különböző hajviseletünkhöz választhatunk. Ha lesz kiegészítőm nekem tiara lesz.


A választott hajamhoz talán még menne is (ezt majd egy későbbi bejegyzésben) csak azt nem tudom, hogy a strasszosabb fátyolhoz illik ezen a tiara.


Emellett választhatunk hajcsatokat, virágokat, koszorúkat. Mind csodaszépek


Egyetlen tanács még, ne fejeljük el, hogy az első szempont hogy ragyogva, büszkén viseljük a ruhánkat és az ékszereket. Már nem sok minden hiányzik és eljön a nagy nap, Ahol kellő izgalommal, de csodaszépek leszünk.

*forrás: google.hu

4 megjegyzés:

  1. Jól néznek ki, nekem a 3. képen lévő nyaklánc a stílusom. A selyemvirágokat nem szeretem, de a köves dolgokat igen. Kíváncsi vagyok, mit választottál végül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 3mas nekem is tetszik nagyon, de mivel gyöngyös így a babona miatt nem választottam azt :) Már nagyon telik az idő

      Törlés
    2. Most nézem, a 4-est akartam írni, gyöngyöt nem hordok, abban vannak a kövek :)

      Törlés