2015. július 20., hétfő

Pár napos utazós neszeszer

Sziasztok!

Ma megmutatom, hogy mit fogok magammal vinni a lassan esedékes nyaralásunkra ami csak 3 napos lesz a Balatonon, így egy kisebb változatot fogtok látni. De készülök majd egy tengerpartos utazós neszesszeres bejegyzéssel is ahova 5 napra megyünk. Arra igazság szerint jobban is készülök, de úgy éreztem egy alap kis neszesszert tudok mutatni most nektek.

 

Egy vízhatlan neszesszerbe szoktam pakolni ennek az az oka, hogy így nyugodtan bevihetem akár a fürdőszobába is, nem lesz semmi baja mert ha vizes lesz lepereg róla. 

Csoportokra szedtem a képek készítésekor, hogy könnyebben áttekinthetőbb legyen a csomagom. Ami lemaradta képről az a szúnyogírtó és a csípés utáni kencém. 

Az első amit mindig viszek magammal az egy kis dezodor, jelenleg ezt az Isanásat fogom magammal vinni.


Az intim Higiéniás termékek külön csoportba kerülnek itt szeretnék pár mondatot külön elmondani. 
Láthatjátok viszek, intim mosakodót, intim törlőkendőt egy ellen krémet és tampont. Ezekből szeretném kiemelni az krémnek a fontosságát. Miután a Balaton majdnem 30 fokos lesz, így tele lesz baktériummal amire ez a krém kiválóan jó megelőzésképp, ha fürdés előtt bekeneted magad akkor védve vagy. Épp ezért viszek most külön intim mosakodót is a fürdésnél, hogy még jobban megőrizzük a tisztaságot stb stb. Az intim törlőkendő pedig azért fontos, mert ha nyilvános Wc-n mész el mosdóba akkor inkább ezzel törölgesd át magad.


Zuhanyzás közbeni testápoló és tusfürdő

Naptej és napozás utáni balzsam


Fogkefe és fogkrém.

Jelenleg ezek azok a termékek, amiket vinni fogok magammal.Horvátországra sokkal több mindent viszek. Azzal is hamarosan jelentkezem, tartsatok velem addig is.

2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon minimálcsomag :) Nekem két neszesszerbe fért bele minden :D
    Lemosó, micellás víz, fényvédő, hidratáló, kézkrém, testápoló, fogkefe-fogkrém-szájvíz-fogselyem, korongvatta, tisztasági betét, fürdőpamacs, manikűrkészlet, smink, fésű, hajcsatok, nedves vécépapír...stb. igaz, autó elbírta. 4 napra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A horvátországosat még nem tudom hogy rendezzem, az fogalmam nincs hogy fog beférni. Ott én se ennyi mindent viszek, Hajamra külön ez meg az, arcra oda sminket is viszek. Most azért nem csomagoltam, mert úgyis kb egésznap a balatonban fogunk úszkálni oda meg felesleges. De igen, magamhoz képest elég minimál :)

      Törlés