2015. július 17., péntek

TESZT| Striakrém - Fogyási, terhességi csíkok, striák és hegek minimalizálására, 21 féle hatóanyaggal

Sziasztok!

Ma egy olyan terméket mutatok be nektek aminek az első használata után már tapasztaltam egy negatív dolgot, de folyamatosan pozitív dolgok érnek amióta használom, hogy mik a negatívak és a pozitív dolgok azt a bejegyzésben elárulom, csak olvass tovább bátran.






 A terméket a Wise Tree Naturalstól kaptam tesztelésre, már a beszélgetéseink során is elárultam neki, hogy az illatával nem vagyok megelégedve, ugyanis extra BÜDÖS. De azt a választ kaptam, hogy tudja de vagy a termék minőségére vagy pedig az illatára ment, az előbbit választotta és milyen jól tette. Hiába érződik a bőrön is enyhén az illata, mégis úgy érzem elviselhető ha használ.

A színe is elárulja, hogy nem valami barátságos illata lehet.

Stria - olyan szitokszó a szebbik nem számára, amely egy örök átokkal is felér, s még az ellenségednek sem kívánod.
Meghízol, vagy éppen ellenkezőleg: sikerül végre gyorsan lefogynod. Hurrá! Ám a tükörbe pillantva mégis sokkol a látvány: bőrhegek és csúnya csíkok éktelenkednek a testeden! Pedig úgy érzed, mindent elkövettél, hogy mindez ne következhessen be gondosan ápolt testeddel. Sokszor azonban hiábavaló mindenféle igyekezet. Alig lehet védekezni a kis csúfságok ellen, ráadásul számos nő genetikailag is hajlamos a striák és a bőrrepedések kialakulására. S ha viszont már meg is jelentek a testeden, akkor komoly okod van aggódni.
A striák leginkább azonban az anyaság idején alakulnak ki, amely pedig az élet legcsodásabb időszaka. Rengeteg kismamának válik striássá a hasa, vagy szinte bármely testrésze a várandósság idején, akárhogy is kenegeti ezzel-azzal, mivel ekkortájt a bőrnek hirtelen kell tágulnia. A női nem közellensége rendkívül színes egyéniség: lila, vörös, rózsaszín, vagy akár az eredeti bőrszínnél is halványabb színben is éktelenkedhet testeden.

Termékjellemzők és várható hatások:

Az aktív komponensek hatásai és a tesztalanyok visszajelzései alapján:
  • Növeli bőröd feszességét és rugalmasságát, és serkenti a kollagén termelődést.
  • Intenzíven táplál és hidratál, késlelteti bőröd kiszáradását.
  • Csökkenti az irritációt, puhítja, lágyítja a bőrt.
  • Serkenti a gyógyulási és regenerálódási folyamatokat, felgyorsítja a bőr természetes védekező rendszerét.
  • Serkenti bőröd vérkeringését, megerősíti hajszálereidet.
  • Javítja és erősíti a bőr, valamint a vérerek szerkezetét.
  • Hatása antiszeptikus, antibakteriális és gyulladáscsökkentő is.

INCI:Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Linum Usitatissimum Seed Extract, Glycerin, Cetearyl Olivate, Arnica Montana Flower Extract, Allium Cepa Bulb Extract, Theobroma Grandiflorum Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Sorbitan Olivate, Sambucus Williamsii Hance Extract, Solidago Virgaurea Extract, Camelia Sinensis Leaf Extract, Triticum Vulgare Oil, Cera Alba, Helianthus Annuus Seed Oil, Polygonum Aviculare Extract, Calcium Ascorbate, Calendula Officinalis Extract, Chamomilla Recutica Extract, Honey, Pectin, Vitis Vinifera Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Betaine, Hydrogenated Lecithin, Cetearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Sodium HydroxideAktív hatóanyagok: Amerikai aranyvessző-kivonat, hegyiárnika-kivonat, lilahagyma-kivonat, méz, feketebodza-kivonat, betain, keserűfű-kivonat, zöldtea-kivonat, szőlőmag-kivonat, cupuacuvaj (Amazonas vidékéről származó kakaóvaj-féle), sheavaj, avokádóolaj, búracsíraolaj, aloevera-kivonat, lenmagkivonat, kamillakivonat, körömvirág-kivonat, napraforgóolaj, méhviasz, c-vitamin, és e-vitamin

Használata:
  • A krémet lassú mozdulatokkal masszírozd bele a kezelendő bőrfelületbe. Lehetőség szerint zuhanyzás után alkalmazd, amikor a bőr még enyhén nedves.
  • A nagyobb hatásfok elérése érdekében javasoljuk a krém használatának elkezdését a várandósság, sebgyógyulás illetve a fogyás korai szakaszaiban, továbbá javasolt a szülés utáni hetekben is tovább alkalmazni a terméket.
  • A jobb hatás elérése érdekében használd naponta kétszer.
  • A krém a bőrmegnyúlás megelőzésére szintén alkalmas.
Nem azt mondom, hogy a striáim nyomtalanul eltüntek, de egy kicsit halványodtak. 

 A terméket itt tudjátok beszerezni.

Ti próbáltátok már ezt a krémet?


2 megjegyzés:

  1. Nekem már annyi, olyan helyen van striám, ahol sosem híztam meg (lábon), a hasamon egy sincs. Pedig ott aztán volt méretváltás :) Nem értem. Kövér sosem voltam, úgyhogy a genetikára fogom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is, lábam, csípőm combom. De amik frissebbek azokkal szépen elbánik. A térdem felett pont tegnap jött ki egy-két új striam, így azokat elkezdtem kenni. Én már szerintem attól is kijön rajtam, hogyha kicsit hízom kb pár dekát. De van amivel együtt kell élni :)

      Törlés