2015. május 29., péntek

TESZT| Helia-D Micellás sminklemosó és hidratáló arctisztító kendő

Sziasztok!
Ez a Micellás sminklemosó és hidratáló arctisztító kendő a Pixibag második dobozában volt. Sosem használtam még ilyen arctisztító kendőt illetve a márka termékeit sem, így nagyon nagy újdonság volt számomra. Olvassatok tovább, ha kíváncsiak vagytok a véleményemre.

 És akkor lássuk, hogy mit ígér:
Kettős hatású, gyengéden tisztít és ápol. Eltávolítja a sminket, emellett nyugtató és hidratáló hatású a száj- és a szemkörnyéken is. A benne lévő micellák magukhoz vonzzák a szennyeződéseket és sminket, így segítve azok könnyű és kíméletes eltávolítását a bőrről, alkohol vagy szappan használata nélkül. Gyulladásgátló, sebregeneráló és hámképző hatóanyagokat tartalmaz. Hatóanyagai késleltetik a bőr kiszáradását.



Összetevők:
Water / Aqua , Glycereth-7 Caprylate/Caprateti I eu , Poloxamer 184ti I eu , Phenoxyethanolta , Glycereth-2 Cocoateti I eu , Herbal Drops VII PG3 , Benzoic Acidta , Parfum / Fragrancei , Dehydroacetic Acidta , EDTA , Citric Acidkh


A csomagolása műanyag tasak olyan mint a popsitörlő/ intimtörlő, aminek a tetején van egy visszazárható, öntapadós fül, amin keresztül kihúzható a nedves kendő. Szeretem ezeket a megoldásokat főleg táskába dobva, mert így tuti nem folyik ki.


24 db/ tasak.
Minden bőrtípusra alkalmazható. 


TESZT:
Elég nedves, szépen leszedi még a makacs sminket is. Egy kendővel szépen le lehet szedni a sminket, ami engem egyedül zavar, az az, hogy csípi a szemem :( Pedig egyáltalán nem dörzsölöm meg semmi. Az illata nagyon kellemes nem tudnám mihez hasonlítani igazából.


A Helia-D oldalán 1.190,- Ft

Ti próbáltátok már ezt a terméket?

1 megjegyzés:

  1. nem próbáltam, ilyesmit se nagyon, mármint kendő formájában, de az nem szimpatikus, hogy csíp :( biztos valamelyik összetevő miatt. én micellás vizet használok mostanában sminklemosásra :)

    VálaszTörlés