2015. május 24., vasárnap

TESZT| Sába Férfi intim szappan Illatmentes

Sziasztok!

Ma ismét egy Sába terméket fogok bemutatni nektek mégpedig az intim higiéniához kapcsolódóan, na de most nem a mi női intim mosakodónkról írok, hanem a férfiaknak szánt Intim szappanról. A teszt alanyom az én drágaságom volt aki hősiesen használ mindent amit mondok neki hogy használjon :)



A Sába® férfi intim szappan a férfiak intim bőrfelületeinek természetes védelmét segíti a bőr élettani pH 4-es értékének visszaállításával és fenntartásával. A ginzeng kivonat előnyös hatású a bőr védelmében és ápolásában. Mesterséges színező- és illatanyagoktól, valamint parabénektől mentes. Érzékeny bőrűek is használhatják.

Egy kicsit írok a Ginzengről:

A sokoldalú ginzeng egyre inkább elismert gyógynövény. A hatásért felelős vegyületek, a ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet. A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére, betegség utáni lábadozásokban, fáradtság, kimerültség esetén. Egyéb összetevők a panaxanok, melyek a vércukorszintet csökkentik, és a poliszacharidok, melyek immunerősítő hatásúak. Egyes tanulmányok szerint a ginzeng egyes frakciói antioxidáns hatással rendelkeznek, és jelentős szerepet játszhatnak az érelmeszesedés, a máj és a szembetegségek kialakulásának megelőzésében. A szakértők egyértelműen elismerik a ginzeng általános szervezeterősítő hatását. A ginzeng olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik a vírusok és baktériumok elpusztítása hivatott speciális immunsejtek termelődését. A gyökérből készült kozmetikumok kiváló bőrápoló hatásúak. 

Csomagolás:  Normál flakon olyan mint a tusfürdőké itt engem az zavar, hogy nem pumpás, de páromat egyáltalán nem zavarja, így ez is kap egy pontot.

Illat: Egy nagyon enyhe illata van, ez talán a ginzengnek az illata. 1pont

Vélemény: Nem csíp, kellemes frissítő érzést kelt, nem kell sok belőle, szépen habzik, jól tisztít. Egyszóval mnidenkinek ajánlom, aki férfi vagy aki szeretné meglepni a párját :) 

A párotok használ külön terméket intim testrészén? 


2 megjegyzés:

  1. Jesszus, nem :D
    Általában szolid illatú vagy illatmentes cuccokat használ az ekcémája miatt, de egész testre. Hú, hát párod egy hős, hogy bármit magára ken. Az én párom az én cuccaimat szereti használni, bármit veszek, legutóbb arckrémet, fogkrémet, ajakápolót, lenyúl bármit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt nagyon megszerette amióta teszteli! De ezt a férfi vonalat szeretném folytatni, pl sampont, tusfürdő ilyeneket is amit használ beszeretném mutatni majd. Az én új intim mosakodóm az amit ő nem bír, így kénytelen leszek ezt is tovább adni anyukámnak.

      Törlés