2015. augusztus 24., hétfő

TESZT| Csokis vaniliás levendulás kókuszos szappan a Loveszappantól




Sziasztok! Ma beszerezném mutatni az egyik kedvenc szappanomat, mégpedig ezt az isteni csoki illatú szappant. Amit én kicsit szárazabb bőrűeknek ajánlok, ugyanis  nagyon jól hidratál. 


A szappanhoz adott kókuszreszelék enyhén radírozza a bőrt, így biztosan megszapadulhatunk az elhalt, láthatatlan hámsejtektől és egyéb szennyeződésektől.
A vanília és a levendula nyugtató hatással rendelkezik.

   A csokis szappanokba a természetes ápolás alappillérén  - a kecsketejen -  kívül holland kakaópor, kakaóvaj és min. 90%-os kakaótartalmú étcsokoládé kerül.
   A csokoládé nem csak finom, de a bőrünk számára is egészséges!  A benne lévő flaviolok fokozzák a bőr nedvességtartalmát, serkentik a természetes vérkeringését, így hatékonyan ápolják és teszik rugalmassá a száraz, érett, öregedő bőrt.  Különféle tesztek megerősítették, hogy a flaviolok a bőrben lévő fehérjéken keresztül csökkentik a leégés okozta bőrpírt.

Súly: 100 gramm

Összetevők: kecsketej, kakaóvaj, étcsokoládé, holland kakaópor, kókuszreszelék, kókusz illóolaj, vanília oldat, levendula virág, levendula illóolaj, olívaolaj, kókuszolaj

Fürdés közben mennyei csoki illat van, és a bőrön is elég sokáig érződik a csoki, ilyenkor önuralom kell, hogy ne faljunk fel egy tábla csokit, bár az a boldogsághormonokat is beindítják, bár maga a szappan is. Most, hogy nyáron leégtem sajnos elég csúnyán, így ezzel mostam magam, és hamarabb elmúlt a pirosság és a fájdalom érzet.

Aki szeretne egy igazán csoki illatú, nagyon jó terméket az mindenképp vegyen egyet belőle, főleg ha leégésre hajlamos, nyáron szuperül fog jönni.  

Próbáltátok már ezt a fajta szappant?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése